BABY ANGEL
BBeautiful
AAngry
BBusy
YYucky
AAppealing
NNormal
GGutsy
EEasy
LLikable
Get Your Own Name Acronym

Friday, March 27, 2009

Yuna sedih!!!!!

Assalamualaikum,
erk!!! Yuna kembali untuk meng update blog Yuna yg Yuna tinggal kan beberape hari ini.Sebelum Yuna teruskan catatan , Yuna ingin memohon maaf kalau Yuna ada buat silap kat kawan2 Yuna masa Berchatting.. Maaf ya ..

Beberape hari ini Yuna sedih sebabtu tak de idea nak update blog.lagi pun Yuna demam dan batok .Walaupun Yuna sakit, Yuna tetap masok chat tgk kan kawan2 Yuna yg ada di cb tetapi tak lama .Yuna on9 sekejap je sebab sambil check mail.Ntah la kenape asyik sedih je.. Yuna sudah menjadi penyedih.Kawan2 Yuna pun ada yg tanye, kenape skarang dorang tgkkan Yuna diam je.. tak banyak ckp.. Yuna jawap la.. mungkin mood diam Yuna kot bulan ini.Semua tgk antara satu ngan yg lain sebab Yuna dah menjadi pendiam.

Yg kat chat ,Yuna cuba untuk menggembirakan hati Yuna,mahu chat walaupun sedih masih ada.Dorang ingat Yuna happy tetapi sebenarnye Yuna tgh sedih.Mungkin kerna Yuna masih tak leh lupa kan yg Yuna di tipu oleh seseorg.Yg Yuna percaya pada dia tetapi rupa nye di blakang Yuna , Yuna di perbodoh bodohkan . YUNA TERTIPU!!!!!! arghhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Takpe la.. mungkin ini semua kehendak tuhan. ape yg terjadi ada hikmah di sebalik nye.Insya allah.

Photobucket

Photobucket

Tuesday, March 24, 2009

Erti Kawan..

Erti kawan......
Bacalah...

1) kawan tu bkn mcm main FUTSAL.
Mula-mula kejar.. dah dapat sepak..

2) kawan tu bkn mcm main SKATE.
Mula-mula gosok..lepas tu pijak...

3) kawan tu bkn mcm main RAGBI.
Mula-mula tangkap.. dah dapat tendang..

4) kawan tu bknnya mcm PAMPERS..
dah pakai, buang..

5) kawan tu bknnya mcm BARANG KEMAS.
Waktu baru beli pakai. Dah sengkek gadai.

6) kawan tu bkn mcm PELANGI. Hari cerah
takde..hujan gerimis baru muncul..

7) kawan tu bkn mcm KERETA.
Rosak skit,jual.. ambik kereta baru..

8) kawan tu bkn mcm CHIPSMORE..
kejap ade kejap takde..

9) kawan tu bkn mcm BANK.
Bila dah takde duit,pegi kat sana ambik.

10)lagi.....kawan tu mcm ape ye????
Haa..kawan tu mcm AWAK LA. .
bila saya hantar msg,
awak akan baca msg saya dgn teliti sampai habis.

Walau ape pun tanggapan org tentang kawan..
bagi saya, kawan tu penting.

Seorang kawan takkan biarkan kawan dia menangis,
sedih, berduka dan sebagainya.

Kawan yg sejati adalah seorang kawan yang dapat diajak duduk dan berbincang tentang pelbagai perkara.

Yang penting, seorang kawan akan sentiasa menghadiahkan senyuman kpd kawan-kawannya..



Photobucket

Photobucket

Friday, March 20, 2009

Salam Perpisahan.....


Jiwa Gersang...Jiwa Merana... Jiwa Tersiksa....

Bila Kasih Menyepi-Full Song

Jiwa gersang..
Merana kelam
memburu kasihmu
yang terhalang

Hatiku kekosong
merintih kerinduan
cintamu lara berputar jiwa raga

kurasa dalam diri
jeritan dalam hati
bila kasih menyepi

biar hati bersama lagi menyinar sejuta warna hati
kasihku bertibaran membisik kata madah
cintamu indah
mengalun nada jiwa

kurasa dalam diri
jeritan dalam hati
bila kasih menyepi

Assalamualaikum,
Yuna ingin meminta maaf pada semua kawan2 chat kalau Yuna ada buat kalian berkecil hati selama berkawan ngan Yuna. Mungkin Yuna ni org nye memang panas baran kot. Ntah la.Sekali lagi Yuna mohon maaf.


Abg samsad Pictures, Images and Photos.. terima kasih atas segala nasihat abg kat Yuna yg daif ni. Pada capit ,Yuna doa kan semoga Capit sembuh atas kemalangan yg baru Capit alami.. Yuna masih lost tentang kemalangan itu .. tak pe la. Yuna tetap doa kan capit akan sembuh. Insya allah.Pada khai, apit dan ira thx masih mahu berkawan ngan Yuna yg selalu buat kacau kat korang.Pada L3pat maaf kan Yuna ya,Yuna selalu buat L3pat berkecil hati sampai l3pat dah tak nak chat ngan Yuna lagi.Mungkin Yuna masih bersedih akan keadaan sekeling yg membuat Yuna berperangai sebegitu rupasad Pictures, Images and Photos.Pada maruko dan L3pat thx masa Yuna sedih sis maruko dan L3pat berada bersama Yuna masa Yuna memerlukan seseorg uu Pictures, Images and Photos..L3pat maaf ya maaf kan Yuna.


Ok la sampai disini saje yg tercatat pada pagi ini.Sebab Yuna tgh sedih untuk sambungkan catatan harian Yuna pada kali ini.Yuna doakan kawan2 chat Yuna gembira hendak nye di samping keluarga tercinta.Insya allah.

Photobucket

BETOL KE?????

Assalamualaikum,
Di sini Yuna ingin memberitahu pada kawan2 Capit aka Death Angel iaitu. Yuna baru dgr berita dari Sish Maruko yg CAPIT aka DEATH ANGEL MENDAPAT KEMALANGAN dan TIDAK SEDARKAN DIRI.Betol ke ni.. atau hanye rekaan semata mata??

Kalau hanya rekaan semata mata .. Sorry Yuna u been trick" TETAPI kalau ape yg di sampai kan oleh maruko yakni CAPIT menalipon MARUKO untuk bagitahu yg dia tak sedar kan diri.. Yuna masih berfikir ni.. Kalau betol dia tak sedar kan diri kenape dia masih leh msg atau call maruko??? DAN KENAPA ABG SAM YG PALING RAPAT NGAN CAPIT TAK TAHU YG CAPIT DAPAT KEMALANGAN???? Dan kenape maruko jugak capit cari untuk bagitahu??? Ape maksud capit dan maruko ?? . Kenapa tak capit bagitahu khai atau apit yg selalu chat ngan yuna? KENAPA MARUKO???..

JGN CKP Maruko selalu chat lak ngan YUna sebab tu CAPIT bagitahu dia saje.. NI YG BUAT Yuna MUSHKIL >ABG SAM YG SELALU MEMUJI CAPIT ALIH2 CAPIT SINGKIR kan abg sam dan tak bagitahu abg sam tentang kemalangan dia???? capit kan ada apit, khai abg sam yg rapat dgn dia.. kenape lak called maruko dan msg hanye maruko?? ntah la ye... Walaupun YUna hanya kawan dia saje.. Yuna kesal gak dgn Capit yg tidak bagitahu abg sam yg rapat sgt2 kat dia tentang KEMALANGAN dia tu dan dgr2 .. Maruko ckp CAPIT MASIH TAK SEDARKAN DIRI.. KALAU KAWAN2 CHAT CAPIT BACA MSG YUNA.. TOLONG GI TALIPON CAPIT MANE TAHU MAK ATAU BAPAK DIA JAWAP PANGGILAN KALIAN DAN BAGITAHU HOSPITAL MANE CAPIT BERADA. Tu saje yg dapat Yuna catatkan untuk pengetahuan semua.

Assalamualaikum.

Thursday, March 19, 2009

Malam Yg Membosankan....

Assalamualaikum,
Jam menunjukkan 10.40 mlm Yuna dah update blog.Selalu Yuna kalau update blog tgh mlm selepas chat tetapi niari cam malas nak chat so Yuna online just nak update blog harian Yuna ni.

Yeah macam biasa , siang tadi masok chat .Chat ngan kawan2.Yuna di pvt chat ngan si Gato org Spanish. Dia nak join Yuna chat kat cb mane Yuna berada.. Yuna pun link dia CB Rilekz FM... Dia tranfer xats kat Yuna untuk sehari. Jadi la .. hehehe..So kami chat ye la macam itik dgn ayam tgh chat... Nasib Yuna faham ckit2 bahasa spanish tu yg senang Gato nak bertanye Yuna. Yuna pun ape lagi blajar la ckit2 dlm bahasa spanish. Semasa kita berchatting dan maya pula tanye Yuna nak star kuning gak.. Yuna ckp gato yg bagi SUB kat yuna. Bz kami kacau mengacau Gato, Xerlo kawan Yuna dari California pvt chat Yuna nak join Yuna di cb Yuna chat. Yuna pun link la kat xerlo, dia masok cb rilkez fm.. Yuna tgk dia mcm lost sebab memang dia tak faham bahasa ape yg kami ckp kan..Hahaha dia hanye tahu bahasa english saje. Yuna terang kan kat Xerlo ape makna yg kami bual kan.. Dia pun masok yahoo cari translator jadi senang dia faham ape makna ayat yg lami ckpkan tu..

Boleh jadi gelak kalau org putih nak ckp melayu.. tu hanye type je tu.. kalau berckp depan2 mungkin sound dia kelakar.gato dan Xerlo dah la tak faham ape yg kami ckpkan kat cb.. gato lak keluar la ckp bahasa spanish dia.Xerlo makin lost tgk kan.. Dia tanye Yuna bahasa ape yg Gato ckp kan tu. Yuna bagitahu la Gato org spanish tu yg gato ckpkan tu bahsa spanish. Dia cari translator ckp spanish sebab Yuna ckp ngan Xerlo dlm bahasa spanish(XD) kekekekekeke...Xerlo tahu lak ape yg Yuna ckpkan lak tu dlm bahasa spanish sebab dia tgk kan translator.gelak betol.

Jadi hari ini Yuna blajar sedikit lagi bahasa spanish.. Best gak berkawan dgn bangsa lain kan . Kita leh blajar bahasa ckpan dorang.

Okla sampai disini saje yg dapat Yuna catatkan buat semua.Maaf kalau bahasa BM yuna ada yg salah maaf ya.Yuna doa kan kalian semua sihat2 hendak nye di samping org yg tercinta.Insya allah.

Slamat mlm semua. Assalamaulaikum!!!Photobucket

Photobucket

Photobucket =) Pictures, Images and Photos

Wednesday, March 18, 2009

Windu kamu..

Assalamualaikum,
Sebenarnye Yuna sedih hari ini bosan pun ada:confused1:.. Ntah kenape.. masok chat room pun hanya nak penuhkan name kat cb yg Yuna jaga tu.. sebenar nye macam dah malas nak join ni chat:user: . tetapi yuna miss daktu:zähne4:.. mane dia hilang ya.. majok ke ngan Yuna lagi.ntah lah..

:chef:kata ustaz kan..kalau org islam 3 hari tak bertegor sape "DOSA" betol kan.hehehehe.... tak pe tak pe... kalau Yuna ada kecil kan hati dak tu.. maaf ye.. Kita kan manusia tak lari dari buat kesilapan.Kalau dia masih nak kawan Yuna.. jgn la asyik nak kirim salam je.tunjuk kan la diri mu di cb abg sam.. bukan Yuna nye cb tu.lain lah kalau cb yuna.. daktu dah tak nak masok lagi kot..

Yuna mohon maaf pada daktu kalau Yuna kecil kan hati dia.Semoga dia sehat2 hendak nye.amin.

Photobucket For U.

Photobucket

Photobucket :littleangel:

Monday, March 16, 2009

erk!!! Ku kenal dia...

Assalamualaikum,
Terlebih dahulu Yuna mohon maaf sekali lagi kalau2 Yuna ada buat salah kat semua pada hari ini di Chat.Tahu la kan manusia tak lari dari kesilapan.

Catatan kali ini sama,Yuna di chat.Tetapi Yuna mushkil dgn satu name yg pernah Yuna lihat sebab org tu suka letak 77 di hadapan name dia.Yuna tak kesah dia tak nak bagitahu siape diri dia masa tu. Dgn perckpan dia, Yuna dapat tangkap itu org yg same.Maaf Yuna tak akan letak name dia di blog Yuna.Kalau dia baca blog Yuna dia tahu sape Yuna maksud kan.

Yuna tahu memang dulu kami rapat .Rapat sekali suka,duka,nyakat org semua bersama.Tetapi skarang kami dah tak macam dulu.Mungkin kami dah tak leh rapat macam dulu macam baru2 Yuna join cb red_line.Tapi Yuna masih kawan dia kalau dia masih terima Yuna jadi kawan.tetapi Yuna tak macam Yuna dulu.Yuna skarang Cepat marah,cepat berang.Dan suka lari kan diri kalau ada yg Yuna tak suka dgn kata2 mereka.Yuna juga suka mendiamkan diri Yuna.Itu lah Yuna skarang bukan Yuna dulu.

Yuna masok Rilek_FM pun kerana desakkan Abg Sam. Abg Sam yg suruh Yuna berada di cb tu.Kalau tak Yuna akan duk kat cb Baby_AngeL layan kawan2 Yuna sambil masok cb org putih chat dgn sape saje kat cb tu.SATU JE YG YUNA TAK SUKA. KADANG DIA SUKA CONTROL ORG.PATUT LA KAWAN DIA TAKUT KALAU NAMPAK NAME DIA KAT RILEKz sebab dia dah pesan kan kawan dia JAGA cb red_line kalau dia tak de.Yuna kesian ngan kawan dia tu macam takut bila nampak dia.Dia ada tegor kawan dia tu di pvt chat.Yuna pernah kena cam tu jugak.tetapi Yuna mawah balik dan ckp Yuna tak suka di control mcm tu.Dia buat ape semua boleh, Yuna main owner gak tetapi kena sekat kalau nak buat ape2.entah la . Tu la kata pepatah rambut same hitam hati lain2.

Biar la ape dia nak buat pada kawan2 dia.Nak control ke tu hak dia dgn kawan2 dia.Kalau dia tak bagi tahu name baru dia pun Yuna dah tak kesah.hahahahaha. Yang Yuna harap asal dia bahagia ape yg dia nak buat.

*Pada Mr Kompiuss * awak majok ke** hehehehe*Jgn majok nanti lekas tua.Photobucket

Ok la Yuna dah nak tdo.Ngantok ni.Selamat mlm semua.Harap Semua dapat mimpi yg indah yaPhotobucketAssalamualaikum.

Photobucket

Photobucket

Friday, March 13, 2009

Chatbox Rilekz_FM

Assalamualaikum,
Yuna nak bagitahu yg Yuna skarang berada di chatroom rilekz_fm yg baru di buat oleh DJ fadzli ngan Abg Sam ku. Mula2 Yuna tak tahu yg abg sam ada buat cb baru tu.. Abg sam buzz yuna kat YM masa tu.. dia bagi la nasihat tentang kejadian yg terjadi baru baru ini di Red_Line.

Yuna selalu chat ngan Abg sam hanya di YM bila Yuna dah tak nak jadi main kat Red_Line. tahu saje la Abg Sam mawah Yuna kerana tinggal kan Chatroom Red_Line tu.. kan Yuna dah kena mawah!!.. hehehe.. Pada abg sam itu nasihat saje.. tetapi pada Yuna kan dia mawah kat Yuna.. ishk abg sam mawah Yuna ..

Yuna chat ngan abg sam sampai kul 3 pagi kot.. sebab Yuna tak leh tdo..Yuna tak kesah abg sam tegor Yuna.. hehe,... Keesokkan hari nye kami chat lagi di YM.. tu yg abg sam bagi link chatroom pada Yuna.. CB Rilekz_FM.. Yuna tanye buat ape dgn cb tu sebab ingat Yuna tu cb red_Line.. Bila abg ckp kat Yuna tu cb baru . cb DJ semua lepak kat ctu.. Yuna pun masok cb tu.. Abg pvt la Yuna bagi password kat Yuna.. Aik!!! Abg sam syg gak kat Yuna .. kekekeke.. gurau je .. Abg Sam nak Yuna jadi main owner lagi kat cb Rilekz_Fm.. dia suruh Yuna terima itu .. Main cb rilekz_fm adalah Abg Sam,DJ Fadzli dan Yuna. kami 3 org saje abg ckp main owner cb tu. Tahu la,Yuna jumapa kawan2 Yuna kat ctu.. kawan2 dari cb Red_Line.. hehhee gembira sgt2. Kami bergurau.. Yuna nyakat laa kawan2 yg lain termasok DJ2 pun kena nyakat.. hehehe best2. Ni blom masok khai lagi.. mampos gelak lagi cb rilekz fm nanti.Tunggu gak khai dan apit masok cb rilekz tetapi dapat tahu apit demam lak..Khai ntah hilang tanpa berita.

Skarang kawan nyakat Yuna ada lah Syapit.. kami nyakat org semua.. Tahu la syapit guna kan name yuna pada masa tu.. semua keliru gila.. yg mane satu yuna yg mane satu imposter hahaha.. gelak..mlm nye lak kawan2 Yuna masok cb Yuna Baby Angel bila tak nampak Yuna kat cb Yuna.. dia masok la kat cb rilekz_fm.. lagi pun Yuna memang edit cb Rilekz_FM dlm cb Baby Angel so kalau dorang tak nampak Yuna kat cb Yuna dorang leh cari Yuna kat cb Rilekz..

TJ masok.. Iysha gak... 2pac too.. dorang kawan2 Yuna dari states. Tahu la dorang ckp org putih nasib baik ada l3pat melayan dorang ngan Yuna.. Si TJ lak jadi my stalker hahaha.. dia akan cari kemane saje Yuna gi.. sampai gf dia iysha jeles sgt2 kat Yuna.. Pada hal Yuna cuma kawan saje ngan si TJ tu.. TJ je yg nak menggatal .. lelaki kata kan.. hahhaa.. tetapi best la kacau iysha.. jeles dia tahap gile vavi kat Yuna.Si TJ lak ni asyik nak mesra2 ngan Yuna walau pun iysha berada ngan dia masa tu.. hahahah..

kami chat2 sampai kawan Yuna dari Dutch namechat dia "Owner_Mz"masok.Dia nak buatkan Yuna website sendiri.. dia ckp nak buat kan suka2 je untuk baby Yuna... itu la mlm yg kecoh .. dah lah TJ jeles kat si Mr Kompiuss asyik nak dekat ngan Yuna.. TJ ckp kat Mr Kompiuss "jgn nak kacau Yuna sebab YUna dia punya".. Mr Kompiuos pun ckp kat TJ.. " kau tamak ke.. kau dah ada iysha , biar la Yuna kat Mr Kompiouss " tetapi dorang ckp dlm bahsa BI la.. tu yg Yuna gelak saje.. iysha lak makin berang Yuna tgk kan.. hahaha mane tak bf dia curang depan dia.TJ marah sgt2 kat Mr Kompiuss sebab dia ckp kat TJ dia nak Baby Yuna so Mr Kompius suruh TJ jaga gf dia si iysha yg tgh jeles kat Yuna tu.. TJ tetap nak Yuna ngan iysha jadi gf dia.. hahahaha.. kecoh2 masa tu...Pada nick name Owner_mz .. thx sebab buat kan Yuna website sendiri dan CB Baby Angel pun berada kat website tu bersama Rilekz_Fm.. kalau org2 bangsa lain masok website Yuna itu.. dorang akan masok cb kami.. insya allah..

Di cni Yuna ingin mengucapkan terima kasih kerana abg sam masih percaya kan Yuna walaupun Yuna dah tak nak jadi main cb Red_Line tetapi bagi main owner kat cb rilekz_fm kat Yuna. dan thx abg sam kerna on radio lagu2 org putih masa kawan2 Yuna ada sebab dorang tak tahu dgr lagu2 melayu.. thx abg sam.

K la tu saje cerita Yuna pada kali ini..

assalamualaikum Photobucket

Photobucket


Photobucket

Thursday, March 12, 2009

Ku di FITNAH??

Assalamualaikum,
Maaf pada yg mengenali diri Yuna di cb. Yuna memohon maaf kalau Yuna ada buat salah kat semua atau marah2 kawan2 yuna di cb bila yuna tgh berang.maaf..

Di cni Yuna nak bagitahu kenape la ckp tentang yuna di blakang Yuna..? Yuna tak tahu la ape nak ckp lagi sebab mungkin kata2 korang lebih baik di dgr dan semua akan percaya ape yg korang ckp kan.Yang yuna tahu, Yuna hanya marah pada satu org yg lain Yuna tetap chat.Mungkin kawan2 Yuna di cb baca blog Yuna dan ingat Yuna marah doarng gak.. tak tahu la. Kalau Korang fikir Yuna salah semua nye.. Yuna dah tak leh nak ckp ape2 lagi.. Cuma Yuna rasa sedih saje la kenape semua ini terjadi.. Yuna tahu mungkin punca nye dari Yuna.. ATAU dari dia tu. ntah lah.. Yuna pasrah.. Pada l3pat, thx ckp kat Yuna di YM.. tak pe la.. ape2 pun yg l3pat nak ckp kan , Yuna tak nak tahu lagi.kalau nak percaya ckp dia tu.. caya saje la.. ok semua Yuna nak berehat seketika.. ape2 hantar je mail kat email Yuna atau tinggal kan pesan kat YM.. mungkin Yuna akan check dari ctu saje.. Pada khai mahu pun apit maaf kalau Yuna mengecilkan hati kalian berdua.. Semoga semua bahagia.

Assalamualaikum. Photobucket

Photobucket

Photobucket

Wednesday, March 11, 2009

Hari Ku di CB

Assalamualaikum,
Hari ini Yuna berjalan jalan mencari kawan kawan chatting Yuna di cb org putih... tahu saje la lama Yuna jauhkan diri Yuna dari dorang walaupun dorang pvt chat Yuna saje bila Yuna berada di Red Line chat. Skarang Yuna dah tak de kuasa lagi di CB Red_Line .. agak nye kot... hehehe...

Skarang Yuna jaga cb Yuna Baby Angel tetapi masa Yuna chat di cb Baby Angel , yuna teringat kawan2 lama Yuna kat cb Org putih tu.Yuna pun masok cb Bleach di mane kawan Yuna berada.. Yg ada sudah bertukar name jadi Yuna memang dah tak kenal sgt yg mane kawan2 Yuna..Walaupun masa kita berbeza dari dorang. Kami masih dapat berchatting.Yg pelik nye bila yuna sedang chat muncul ni Matmie shuffle dari cb red_line masok cb tu.. hahahah.. terperanjat jugak Yuna.. ada gak dia kat cb bersama Yuna.. hahaha.Bila Yuna jengok kat cb Baby Angel.. dah ramai chatters dlm cb Yuna tu.. Yuna layan dua2 cb sekali gus.. mane games yg Yuna main kat cb kawan Yuna.. dan Yuna reply
chat kawan2 kat Baby Angel gak... Tu yg upin tanye Yuna main game ke kat cb tu.. yuna lost macam mane ni Upin tahu yg Yuna tgh main game dgn kawan2 Yuna kat cb Bleach.. bila teringat.. rupa nye si matmie shuffle yg bagitahu Upin ape Yuna buat kat cb kawan yuna tu hahaha..

Dan Yuna terkejut bila nampak name Death Angel dlm cb kawan Yuna.. dapat gak Death cari Yuna walaupun Yuna tak chat sgt kat Baby Angel mahu pun dah tak masok Red_line chat.Kami hanya chat kat pvt chat saje..Masa dah hampir kul 6 petang.. tetapi kawan Yuna Itu time dorang masok skola.Ramai out dari cb Bleach sebab dorang dah nak ke skola.

Bila Yuna berada di cb Baby Angel.yea Yuna chat ngan seseorg tu.. Yuna dah maaf kan perbuatan dia. walaupun masih luka di hati. Luka ku tak dapat di ubati kot.. entah lah. Yuna dah ckp SESALAN TIDAK BERGUNA LAGI.. BENDA DAH TERJADI.Hati ini pun dah terguris.. berbisa.. Yuna pun mohon maaf pada yg terlibat..Yuna tak dapat kembali semula seperti mula2 Yuna berada di red Line.. Biar lah Yuna di cb Baby Angel.. Kalau tak de org masok.. Yuna tetap duduk ctu.kalau yg masih nak berkawan dgn Yuna.. Yuna tetap terima mereka.kalau yg ada fikir semua yg terjadi itu SALAH Yuna.. Yuna terima dgn rela hati.. Satu saje yg Yuna nak bagitahu. LUKA INI TAK TAHU BILA AKAN KEMBALI PULIH.

Satu lagi.. Yuna nak minta maaf kat Abg sam.. heheheh abg sam maaf kan Yuna k kerana kurang hajar kat abg sam di cb Baby Angel .. Name abg tu yg buat Yuna keliru.. nasib baik ada khai.. dia teka Ijah itu abg sam. Tu yg Yuna teros ter berhenti chat.. Sebab bila dapat tahu yg Ijah itu Abg sam . Serious Yuna dah bersalah pada abg sam hehe.. nak jadi main tetapi kena marah lak dgn Yuna.. kan sape suruh menyamar .. hahahahah.. maaf... kan main owner cb Baby Angel mengamok.. hehehe tu yg Khai ckp.. main cb tu mengamok buruk.. hahaha.. maaf k abg sam.. hehehe..Photobucket


Ok la sampai di cni saje.. banyak lagi sebenarnye Yuna nak type tetatpi biar lah itu semua rahsia buat Yuna simpan. Yuna harap semua gembira tadi di cb Yuna dan pada death angel.. sorry yuna tak dapat buat ape2 lagi... Yuna harap Death Angel jaga lah cb abg sam dgn baik.. good luck Death Angel.

Photobucket

Photobucket

Tuesday, March 10, 2009

Bukan KasihKu


Lyrics | Bukan Kasihku lyrics

Mlm Ku Di Baby Angel Chat

Assalamualaikum,
Alhamdulillah mlm ini ada gak kawan2 lama Yuna masok chat Baby Angel.Memang lama Yuna tak jaga cb Yuna tu.. maklum la Yuna selalu berada di cb Red Line... Kalau Yuna duk je kat cb Yuna tu *Baby_AngeL* mesti ada ramai yg amsok berchatting.

memang Yuna rasa gembira tadi bersama kawan2 di cb Yuna tu.. ramai lak org.. tetapi tahu2 saje la dorang tu tak tahu chat dlm bahasa BM.. tetapi kawan2 Yuna yg di red Line masok jugak ke cb Yuna mereka jugak meriah kan cb Baby Angel yg dah lama Yuna biar kan terdamba je kat ctu ,... hehehe erkk ** betol ke ayat ni ** haha hentam saje la.. Walau pun mlm ini Yuna gembira di cb Baby Angel ada jugak Yuna berasa sedih kerana Yuna tak jengok lak ke Red Line.. Yuna harap org tu jaga lah CB Red_Line dgn baik... Moga dia berjaya menambah kan org masok ke cb Red_Line.Yuna tak akan ambil org2 di red_line.. jgn takut.. yg ada pun dorang dgn rela masok cb yuna .. Yuna tak suruh pun org2 red_Line masok cb Yuna.. Tetapi cb Baby Angel terbuka untuk semua yg sudi masok berchatting dan berkenalan di antara satu dgn yg lain..

Pada org2 yg berchatting di cb Yuna *Baby Angel* tadi.. Yuna mohon maaf sekira nya Yuna ada buat salah atau kata2 Yuna yg mengguris hati kalian.. Maaf ye.. L3pat, sorry kalau yuna kecil kan hati mu .. sorry2.. jgn nak marah2 nanti lekas tua .. *hello*.. Maruko syg u are the best sis Yuna ada skarang yg selalu di samping Yuna bila Yuna sedih.. maaf ye sis kalau Yuna ada buat salah tadi bila berchatting.. hehehe ..

Yuna harap semua happy bila di cb Yuna tadi.. Yuna gembira sgt2 bila melihat kalian ada di cb Yuna ... Thx guys masih sudi masok cb Yuna..

Monday, March 9, 2009

Sedih.. Remuk.. Musnah...

Assalamualaikum,
Yuna ingin memohon maaf pada sesape yg Yuna pernah nyakiti hati mereka. Kerana Yuna merasai ape perasaan org yg di sakiti.Maaf Yuna pohonkan.

Yuna tak tahu bagaimana nak mulakan catatan kali ini.. Semua nye mungkin same pada kalian.. tetapi Yuna ter amat luka bila di buat begini rupa.Kenape harus Yuna bersedih?? Ape salah Yuna hingga dia buat begini? Ape2 yg Yuna nak buat .. Yuna akan berunding dgn nye dulu.. hingga org pvt Yuna pun Yuna bagitahu dia... Ape2 saje yg Yuna ingat dia patut tahu.. Yuna bagitahu dia.. Tak cukup ke itu semua.. Ape yg Yuna buat salah??? Ape????.. Dia sanggup membelakangkan Yuna kerna dia nak BERKUASA???... Yuna tak heran kalau dia nak kuasa itu.. Yuna boleh mengundur diri Yuna kalau itu mahu nye dia. Cuma Yuna ingat pesanan Abng Sam untuk menjaga cb itu..Ape kah sudah Yuna buat hingga dia takut .. Skarang ambil laH semua.. Ambuil lah.. Yuna akan meninggal kan Tugas itu untuk dia kerna itu mahu nye.. Mungkin dia mahu berkuasa sendiri tanpa org lain.. TAMAK kah dia itu..?? Pada kawan2 yg lain harap jgn dgr pada sebelah pehak saje.. Fikir la jgn kerana dia kawan kalian.Dan Yuna juga berhak untuk membela diri Yuna...Sesalan tiada guna nye. Sedih Ku ..Remuk hati ku.. Musnahlah segala2 nye..
Terima kasih..

Assalamualaikum.

Someone to trust.

Far towards the conors of this world do I ride my horse,looking for a person to trust,nevertheless do I know that there is no one on this earth,I look now to GOD and I know that he's the only one I could trust,that is the person one should trust,
he keeps your faith up,while others let you down,he is full of mercy,but never take advantage,he is full of love, that non has the time to experience it,apart from all these I love him and trust him.

Lies U cant take back.They will never go back.They will never disappear.U made a big mistake by screwing everything.It's clear to me now.That U want ur way to do things so here i let u hv ur way.You keep saying u are sorry.You say im ur everything.You say U love me more then words can explain.So why do u cause me so much pain.

Buat ape je la

Assalamualaikum,
Aik!! Yuna blom update blog !!! ishkk.hehehe.. Sebab Yuna bz study la.. heheheh...

Yuna heran la pada setengah2 org ni .. Sigh!!! sedih pun ada... marah pun ada... kalau dia tu nak sgt jaga tu chat.. jaga la.. Yuna memang tak kesah.. Ala lagi pun Yuna ada chatbox sendiri www.xat.com/Baby_AngeL .. kalau kawan2 yg masih nak chat ngan Yuna... Yuna ada di cb Baby Angel.. Chatbox Yuna tu..

Kalau ingat Yuna ni main kat cb Red_Line tu.. sepatut nye seblom ape2 patut di runding dulu.. ni tak.. dia buat sendiri bila dah tak tahu mane nak buat tahu cari Yuna.. blajar la sendiri.. bukan Yuna nak ape2 cuma ingin menol;ong.. Kalau dia tu dah terrer sgt.. buat la sendiri kenape cari Yuna... ntah la...

Yuna ingat kami same2 jaga cb tu rupa nye Yuna salah.. dia yg hendak kuasai cb tu sorang.. buat ape2 tak nak runding.. lantak la awak... Sesalan tiada gunanye kan... k la.. Yuna akan update blog Yuna kalau senang.. salam semua...

Sunday, March 1, 2009