BABY ANGEL
BBeautiful
AAngry
BBusy
YYucky
AAppealing
NNormal
GGutsy
EEasy
LLikable
Get Your Own Name Acronym

Monday, March 15, 2010

Hey !!!!

Ok guys .. i hv made a new xat chat for my fren... it awesome!!! .. hehe... and now im there with my new frens.. im kinda happy with u guys ...

And here wat i need to tell u... If your juss pcing me to ask for powers or something else plz fuck off and leave me alone.If you wanna know more, pc me ill usually answer.And Don't get on my bad side, I don't forgive easily.!!!!!!

Life is too short, so kiss slowly.. love truely.. laugh insanely.. peace!!!






Photobucket

Friday, March 12, 2010

Tired..

Assalamualaikum ,
Aduh!! kepala baby sakit.. *migrain* ... ishh memang tak suka kalau sakit kepala ni...

Tadi bz ckit tolong siap kan barang2 buat my cuzzin untuk hari ahad ni dia akan bertunang.Alhamdulillah .. tunang jugak cuzzin ku tu hahaha... dia pernah ckp..*tak nak* Tak nak* Tak nak* tapi skarang nak* nak* nak* hahahahah...boleh jadi gila kacau dia tadi ..

Ok la nak tolong kawan buat kan dia xat chat... Photobucket

Photobucket

Wednesday, March 10, 2010

Congrate..

Assalamualaikum,
baru nak suruh explain abt the meaning .. dia pun dah kawin hahahaha... tak pe la... baby doa kan dia akan kekal bersama yg tersya .. insya allah..

Jgn ingati aku lagi sebab aku tak kan mengganggu mu lagi .. haha touching oi!!!
Ok la.. semoga dia akan berjaya dlm hidup.Just take care ..


Yang Iklas:
Photobucket

Monday, March 8, 2010

lagu mu untuk ku..

Assalamualaikum,
Maaf beberape hari ni bz with stuff sebab tu tak update blog.

Tersenyum sebab ada org bagi lagu dari Seventeen.. thx ya.. thx for the song.. it really touched me.Ape maksud lagu tu eh hahaha* explain pls* ^_^


Photobucket

Tuesday, March 2, 2010

Salam Buat SIR Zul

Assalamualaikum,
Baby terkejut dapat comment dari Sir Zul.. Baby masih ingat lagi Sir Zul lah org yg selalu nasihat kan baby masa baby tgh sedih last year.. hahaha.. Sir yg membuat baby tersenyum dgn kata2 lucu nye.. Sir Zul baby miss the laughter we had before.. Playing Restaurant City .. Skarang kita sama2 bz kan kan kan.. so baby pun jarang online ym ..

Sir , just leave me a msg so i can reply u back later . Thx for being my frens. keep in touch ya .


Photobucket Photobucket