BABY ANGEL
BBeautiful
AAngry
BBusy
YYucky
AAppealing
NNormal
GGutsy
EEasy
LLikable
Get Your Own Name Acronym

Friday, February 26, 2010

Slamat Mlm..

Assalamualaikum,
Ape khabar semua.. harap semua sihat ya..

Aduh penat betol melayan kawan2 ku di skolah tadi. Ramai juga yg emo mcm baby.. hahaha...

Hari ni lecturer memberi banyak assignment .. hais .. boleh pecah kepala ku ini. esok tak leh out walaupun saturday nite sebab nak habis kan all my assignment tapi hari ahad baby akan go to my cousin enggagement day.bz bz bz !!! ..

Jam dah menunjukkan 2 am .. mata pun dah mengantok ni. mane di msn kawan2 asyik nudge me... grrrrrrrrrrrrrr... Tak reti bahasa ke.. Im updating my blog dambuss... ops!! hehe kan dah kena.

K la sblom beradu , baby nak layan kawan2 di msn baby jap... Slamat mlm semua or slamat pagi kot.. hehehe..

Bby akan cuba update lagi blog baby esok . insya allah..


Photobucket Photobucket

Wednesday, February 24, 2010

Update update update

Assalamualaikum,
Alhamdulillah dapat jugak baby update blog ini .Sebenarnye kan baby lupa URL nye hehehhee tu yg tak update blog ni.

Ape khabar semua kawan2 .. Harap semua sehat2 ya. Sudah lama jugak baby jauhi chatroom. harap kawan2 chat semua happy2 saje . Ada dgr jugak yg dulu nak jauhi Chatroom alih2 balik jugak ketagih ke chat hehehhee.. jgn marah sape yg terasa hahahaha....Tapi biarlah mereka tu bahagia asal jgn menfitnah org lain dah la.. *hehehe just a reminder la* hahahaha.

Ok la.. baby akan cuba update lagi perjalanan hidup ku yg akan datang... boleh jadi gelak pulak type ayat2 ni hahaha...

Happy chatting to u u and u. hope u take care in chat.. u wont know wat gonna happen later.. it gonna be good or worst.. who knows... hehhee..

assalamualaikum..


Photobucket