BABY ANGEL
BBeautiful
AAngry
BBusy
YYucky
AAppealing
NNormal
GGutsy
EEasy
LLikable
Get Your Own Name Acronym

Thursday, April 30, 2009

Why?????

HOw can lOve be this hard???Why dO we have tO gO sO far???Is lOve just a Myth, sOmeThinG sOmeOne, sOmeWhere created tO find sOme peaCe of mind,Or am I just being left behind???If this is hOw lOve is suppOsed tO be,then why am i always in sO muCh pain?I can’t belieVe that this is what GOD wOuld have wanted fOr me yet it seems….

Here I am all alOne in bitter pain,and yet in lOve just the same.What is this feelinG that I am having??? Is it just a part of my ImaGinatiOn??? If sO,then why wOuld I want tO dO this tO myself??? maybe I shOuld just give up on finding
sOmethinG,and sOmeOne that is riGht fOr me.PrObably nOt meant tO be.I’ve thOuGht that I was lOved many time,it turns out that it was all a LiE.I can’t help myself frOm wantinG mOre,Yet at the same time just wantinG it all tO end and tO be over with.

There is suppOsed tO be one persOn in life fOr eVeryOne,where is the persOn fOr me??? The persOn I need the persOn whO makes me feel like I can dO anythinG,and be anyOne that I want tO be.WhO in his arms,makes me feel safe and aliVe,and the happiesT in life.I hOpe that it is nOt tOo late fOr me,and that this persOn has nOt P*ssed me by.Or maybe it was me that had loOked the other way,.nOt knOwinG what cOuld be cOuld have been.Why cOuldn’t I see? I’m blinded by pain,I Just dOn’t WanT tO Be This Way.I want tO be lOved and tO give all that I have tO give.TO let myself go,tO be free and tO let the persOn that I lOVe tO see what is really inside of me.
NOt just what I shOw on the outside.The persOn that nO other persOn will eVer knOw.
SOmeOne whO can aCCept me just as I am and nOt want me tO be sOmeOne that I cannot be.


Oh lOrd, please help me,shOw me the way.I dOn’t want tO be afraid,scared,
disappOinted,abused,taken advantaGe of and in this wOrld of pain.What can I dO tO make it all gO away???What can I dO tO change???I belieVe that everythinG has a reasOn in life,sO what is the purpOse of my heartache,my tears and my fears???
Maybe sOmeday,I hOpe,that sOmeOne will be able tO reaCh inside of me and help me tO experienCe life like it was meant tO be.I’Ve waited sO lOng and I dOn’t knOw hOw tO hOld on,keep tryinG,find my place in life.

Photobucket

Photobucket

Al-Fatehah!!!

Assalamualaikum,
Disini Yuna ingin memberitahu semua chatters2 di Red_Line ia itu ayah Abg Sam aka DJ Pirates Main Owner cb Red_Line telah meninggal dunia tadi 30hb April 2009.Di harap same-same lah kita sedekah kan AL-FATEHAH buat roh ayahnya Abg Sam.Semoga roh nye di cucuri rahmat. insya allah.Amin!!

Photobucket

Photobucket

Tuesday, April 28, 2009

Rush !!! Rush!!! Rush!!

hey guys,

This morning im in a rush to my class that i really forget abt it .. lol..ReaChing to the destination i straight to look for the class i need to enter.There was probably 3 lecturer in the class.So i had to walk quietly tho the class hv just started.


And then they look at me and asked if i was interested in joining the other team for demo.oh gosh ... im blurr at that time .. hehehe..It has been some time then i say " OK "...I just love being in the spotlight.. lolol.. Good thing i catch up with them fast.Anyway..so that was a good thing ...i am not excited about ...ahak ..hehehe.

Do it together with ur friends and having fun... in class throwing ur cap...etc etc. man...at least i get to do it right and what i love most ..

Finally spoke to the lecturer ...he is a pretty fun person to talk to..most of the people i speak with have no clue whatsoever ..let alone what the notes mean..lol and Kat and i are pretty cool about that...Anyway.. all the lesson for today its really fun ..dang..i am so excited to go back.

After class straight to meet my frens for lunch. All are there .. eating and enjoy their food.I join them ... hmm... tasting most of the food on the table.. Grrrr i think i will gain weight for today food.. lol

Anyway, back to the daily grind. It has been tough..,but I will really try to update more.Thank you guys for all the sweet e-mails and msges.


I have no need to hurt myself , you think you know me all an illusion … you call me
emo … goth … geek you don’t know me,i have no need to cut myself, i’m bleeding as we speak,not on the outside but within the knife is buried in my heart every beat brings pain , everyday worse than before the knife buries itself ,deeper everyday
i die everyday .. my soul screams by now my heart is numb ..but also hurts

**it’s cold and on fire .. blood oozes from the wound no visible scars outside
all of mine are hidden inside **


Gotta bounce,..Very Very tired .Need to build endurance!!! Argh!!! Talk to you guys tomorrow.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Wednesday, April 22, 2009

ChatBox RedLineFM..

Assalamualaikum,
Alhamdulillah cb RedLineFM dah pun siap tadi.Kami harap semua dapat menyokong cb baru Red_Line ia itu di www.xat.com/RedLineFM.

Dengan bantuan chatters2 lain CB RedLineFM baru kami itu dah dapat sambutan.Penuh mcm biasa. Hanye permulaan nye saje ada ckit pertengkaran di cb baru kami itu.

Yuna berharap sgt2 jgn la buat cb baru kami itu pembuat maksiat.Kalau Yuna tegor kan ada saje yg tak suka tetapi kan malu kalau lelaki dan pompan buat sampai ke tempat kemaluan masing2 di sebut??Itu sgt2 memalukan cb kami.. Ntah lah ada yg tak suka bila Yuna tegor. Yg ada ber kecil hati kat Yuna sampai dia masok cb org lain. Pada hal abg sam ckp semua DJ kena masok cb RedLineFM... Mungkin Yuna tegor jadi dia dah tak nak masok cb di mane ada Yuna berada.Takkan asyik nak jaga perasaan dia saje.Ape yg dia nak buat tak leh di tegor langsung.Abih perasaan kami tak payah di jaga ke? Walau ape pun masaalah dia ada tak kan dia bebas buat sesuka hati sampai buat SEX ngan yg lain di chat?Tak pe la , Yuna out je la dari cb itu .lagipun Yuna dah tak di perlukan lagi di cb RedLineFM.Sebab dah ada DJ yg mengghairah kan chatters2 lain. kalau korang fikir chatbox baru itu untuk kalian nak buat SEX , buat la sepuas yg kalian mahu.Yuna tak nak masok campor... tetapi ingat di cb tu ada jugak budak2 bawah umur yg tak seharus nye melihat ape yg kalian buat.Kalau kalian nak buat SEX sekali pun , Harap buat saje di Pvt Chat , puas kan la nafsu kalian di dlm pvt jgn bagi org tgk. Tak malu ke membuat sampai sebut kemaluan masing2.

Tak tahu la Yuna dah tak leh ckp pape lagi skarang.Kalau tegor nanti org ingat Yuna masih student nak tegor lak kelakuan org2 dewasa.Agak2 lah kalau nak buat.Ni kalau lelaki mane masok cb kami.. lain tak, nak buat sex ngan chatters2 dlm chat kami.

Maaf kalau tegoran Yuna membuat setengah setengah org tak suka.Skarang korang chat la sepuas korang. Nak buat maksiat ke kat cb yg ada, buat la.. Asyik Yuna saje tegor, yg lain diam kan je. Maaf kalau Yuna dah tegor org pasal membuat SEX kat cb baru itu.Harap yg kena tegor tu buat je la kat pvt chat jgn kat main.. ramai yg lain nak chat. Terima kasih.

Selamat Malam dan Assalamualaikum.!!!

Photobucket

Photobucket

Monday, April 20, 2009

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!

Assalamualaikum,
Yuna dahului dgn memohon maaf kalau Yuna ada membuat kesilapan lagi di chatbox semasa Yuna berchatting tadi.Maaf ku mohon.

Yuna ingat mlm ni tak de cerita yg membuat Yuna sedih, tetapi cerita kali ini betol2 membuat Yuna mengamok di bilik Yuna sendiri.Kenape dia masih nak buat Yuna begini.Kenape? Skarang dia nak Yuna mati ke? Ape yg dia nak dari Yuna skarang?? ape??

Yuna baru dgr berita dari seseorg yg Capit bagitahu kat org tu, yg Yuna masih tergile gile kan Capit walau ape yg Capit dah laku kan kezaliman ke atas diri Yuna selama ini.Dan yg gelak nye Capit ckp kat org tu Yuna suruh capit datang meminang Yuna??? wakaakkakaakkakakakaakkakakakakaka... gile ke ?? AKU MASIH NAK SKOLA LA NGOK!!!! sape yg suruh Capit hantar meminang??? Yuna masih nak cari khai skarang sebab khai mungkin yg bagi harapan kat Capit yg mengatakan kat Capit Yuna suruh Capit hantar meminang dan Yuna masih TERGILE GILE kan Capit ?? mak ai!! ayat yg di sampai kan khai pada Capit.. Tak leh angkat!!!! sape yg suruh hantar meminang tu Khai?? Yg Yuna tahu khai masok pvt chat Yuna di cb Red_line nak suruh Capit hantar rombongan meminang Yuna?? Dan Yuna tegah sebab Yuna memang tak suka kan Capit.. kami hanye kawan rapat je tak lebih dari itu. Kenape la khai masih fikir yg Yuna ngan Capit ni couple??? Atau mungkin Capit yg dah tipu khai yg Yuna ni gf Capit. Yg Capit tak bagitahu ke kat Khai dan pada chatters2 lain yg Yuna anggap Capit hanye sebagai kawan biasa saje tak lebih dari sorang kawan yg kesian pada kawan yg lain????

Nape la jadi cam ni.. skarang sape yg TERGILE GILE kan siape ni Yuna ke Capit ehh??? Memang Yuna cepat memaafkan kawan walaupun dorang adabuat salah kat Yuna. Itu bukan bermakna kalau YUna dah maaf kan Capit , Yuna CINTA kat dia??? *PUKE*..... Selepas dia busuk2 kan name Yuna dan menFITNAH Yuna nak ke Yun bercinta pada org macam ini??? FIKIR la !!!

Capit cerita kat org dia jaje kan cerita yg bukan2 pasal Yuna sebab dia ckp dia nak Yuna benci kan dia... Nak tanye ni pada semua... CAPIT Ni org ISLAM ke??nak org membencikan dia.. Yuna tak nak berdosa tetapi Capit memaksa Yuna membenci dia.. Dgn megah dia bagi tahu org tu yg dia buat gitu nak Yuna benci dia.. dia tak nak Yuna tergile gile sgt kat dia *PUKE* rasa cam nak muntah dgr kan ... TETAPI ingat?? YUNA TAk TERGILE GILE KAN KAMU Capit.. kamu salah .. Yuna hanye kesian je kat Capit sebab tu Yuna masih berkawan ngan Capit..

Capit disini Yuna dah letak kat blog Yuna , Capit yg nak Yuna benci kan Capit dgn paksaan .. Ok kalau itu yg Capit mahu kan Yuna turuti .Tetapi kenape di chatbox capit tadi bila Yuna ckp Yuna akn membenci Capit kalau itu yg Capit mahukan.. Kenape Capit jawap "Capit kalau boleh tak nak Yuna bencikan Capit sebab Capit syg kat Yuna" ape ni Capit.. kau telah menFITNAH Yuna,di blakang chatters Capit ckp ngan Yuna kau tak nak Yuna membencii mu??? Kau ckp melayu ke ckp keling?? Nape ckp ber belit belit?? Ingat Capit, Yuna ada saksi yg melihat perbualan kita tadi kat cb kamu. Yuna memang panggil dia masok ke cb itu sebab nak dia tahu sape yg ber ckp bohong.. Sebab Capit tak mengaku yg Capit lah yg org nye suka berpura pura.. Ckp kat org nak bagi YUna benci Capit tetapi bila dgn Yuna Capit tak nak Yuna benci Capit.Tak nak Yuna jauh kan diri dari Capit.merayu pada Yuna ,Capit sanggup buat ape saja asal Yuna tak tgl kan Capit.

Yuna pun tak tahu la Capit sekolah kat mane sampai ckp ber belit belit yg susah nak YUna fahami.Memang YUna tak begitu fasih dlm bahasa melayu, tetapi Capit ckp ber belit belit lagi buat YUna pening.

Kata2 yg capit telah sampai kan pada org:
1. Jaje pasal cerita buruk2kan Yuna hendak Yuna membenci Capit.
2. Yuna Tergile gile kan Capit .?? wakakakakakak *PUKE*
3.Nak suruh Capit hantar rombongan meminang Yuna?? ..<< KARUT ni.
4.Memang dia dah plan dah lama nak Yuna benci dia tapi YUna masih syg kat dia *Puke* muntah .
5 .....................


Kata2 yg Capit pada Yuna :
1.Dia tak nak Yuna tgl kan dia.
2.Dia masih syg dan cinta kat Yuna.<*muntah*
3. Dia minta maaf dan sanggup bersembah kalau YUna tidak tgl kan dia.
4.Yuna la permata hati dia .
5. Tampa YUna mati la dia..<< wakakakakakaka..
6. Dia akan selalu bersama Yuna di chatbox Red_Line bersama Yuna.
7.Tak sanggup kehilangan Yuna.
8.Akan selalu menjaga Yuna kalau sesape mengacau Yuna di chat??


Sebenarnye Capit nak semua chatters membenci Yuna di chat. Sebab tu dia buat FITNAH kat Yuna. Dia takut ada chatters yg nak kan Yuna sebab tu dgn cara itu saje lah dia buat untuk semua chatters membenci Yuna.Buat Fitnah dan jaje2 kan cerita yg tidak betol.Ntah la kenape la dgn Capit. Kenape dia buat camni pada Yuna?? Ape dah jadi pada Capit?


aaaaarrrrrggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yg Yuna tahu Capit merayu kat Yuna bila Yuna nak tglkan dia dan cb Red_Line.Capit ckp pada Yuna dia sanggup buat ape2 asal Yuna jgn jauhi dia di cb mahu pun di mane mane.Yuna dah bagitahu kat Capit kalau Capit nak Yuna masih ada di dlm Chat box Red_Line dia mesti anggap Yuna sebagai sahabat bukan couple dia. capit setuju akan permintaan Yuna.TETAPI yg pelik kawan2 Capit masih ingat Yuna gf Capit.Kadang Yuna tanye Capit ape maksud dorang yg ckp Yuna ni gf Capit. Capit cepat2 bagitahu dorang hanye bergurau.Dlm fikiran Yuna adakah Capit dah bagitahu chatters2 yg Yuna dgn Capit hanye kawan rapat tak lebih dari seorg kawan.Berkali kali kalau Capit buat salah pada Yuna memang Yuna dah nak tglkan dia tetapi di larang oleh Capit dan di bantu oleh abg sam. Yuna memang hormat abg sam so Yuna ikut ckp abg sam jgn tglli Cb abg sam.Tetapi Capit sudah berjanji pada Yuna kalau Yuna tak out dari cb red_line Capit akan hanye anggap Yuna kawan je tak lebih dari itu sambil merayu papa Yuna di dlm pvt chat Yuna.Tetapi di sebaliknye dia ckp kat chatters2 Yuna ni la gf dia.

Yuna tak nak bagi harapan kat Capit sebab tu Yuna nak Capit buat Yuna kawan sahaje.Kepada semua chatters yg kenali Yuna dan Capit,Kami hanye kawan tak lebih dari Yuna tetapi skarang kami dah menjadi MUSUH yg di kehendaki oerg Capit sendiri.Jgn pulak semua nak salahkan Yuna kalau Capit akan berckp ngan kalian yg Yuna lah punca segala nye pada hal Capit yg buat semua ini pada diri nye sendiri yg mahu Yuna membenci dia.Pada khai jgn la bagi harapan pada Capit dan tolong khai jgn pulak babit kan name Yuna bila bercerita kat Capit. Thx


Yuna dah letih asyik menangis setiap mlm kerna fikir kan ini semua. Capit sanggup buat YUna begini.Tak pernah nak Yuna busuk2kan hal Capit? Memang ramai nasihata kan Yuna .. bersabar sebab mulut manusia tak boleh di tutup. kalau dia pandai ber main kan kata2 pada chatters2 yg lain... mungkin chatters2 yg mendgr ape yg Capit sampai kan akan ter pengaruh dah percaya. Semua tahu Capit lah yg terbaik .Memang dorang ckp cam tu tetapi cuba kalau diri dorang kena mcm Yuna.. memang dorang mesti mengamok kat cb.. Nasib Yuna masih boleh bertahan dan mengamok pun kebanyak dlm pvt chat org kerana dah tak tahan di seksa begini oleh Capit.

Hanye Yuna pesan kat Capit.. supaya jaga la adik2 perempuan Capit tu baik2 jgn lelaki lain lak membuat adik2 pompan Capit mcm mane Capit buat pada Yuna.


*** Jgn kerana CINTA mu tak di balas kau sanggup hendak menghancur kan dan menyiksa batin org yg kau CINTAI ***


Photobucket

Photobucket

Saturday, April 18, 2009

Kenape aku asyik di FITNAH oleh Mu!~!!

Assalamualaikum,
Sebelom Yuna teruskan catetan harian Yuna pada kali ini. Yuna ingin memohon maaf kalau catetan kali ini akan mengguris mane2 pehak.. Yuna hanya luahkan ape yg Yuna rasakan.. Yuna type ape yg Yuna alami pada diri Yuna sendiri.Tetapi yg Yuna sedih Yuna sebenarnye di FITNAH oleh org yg memang pura2 syg kat Yuna.

Di sini Yuna dapat tahu dari chatters2 cb iaitu ada org khianati Yuna dgn mem FITNAH kan Yuna. Dia buruk2kan name Yuna ke cb2 mane dia chat.Yuna tak tahu kenape dia sanggup buat tuduhan palsu terhadap Yuna.. Mungkin kerna Yuna tak balas cinta dia pada Yuna sebab yuna serik dgn kezaliman dia pada diri ini dan di tipu berkali kali. Yuna tahu ramai yg terpengaruh dgn kata2 baik dia pada semua chatters padahal dorang tak tahu dia la org yg paling DENGKI dan KEJAM pada Yuna selama Ini.Adakah itu CINTA?? mustahil kan... Yuna tak cerite pasal keburukkan dia pada sesape melainkan ngan abg sam itu pun selalu abg sam yg mule dulu bertanya ape yg telah berlaku antara Yuna ngan dia .Lgi pun dia kan memang yg suka minta simpati pada org2 sekeliling dan mahu semua percaya ape yg dia ceritakan.Abg Sam memang rapat ngan dia lagi pun dia selalu jumpa abg sam minum kopi.

Di cni Yuna nak tanye kat semua.. kalau kalian CINTA pada seseorg.. kalian buat ke cerita yg tidak2 pada org yg kalian CINTA?? cerita palsu tentang pasangan kalian?? yang kalian CINTAI??Pada chatters2, bukan main manis dia ckp untuk men fitnah dan mengambil hati mereka dan sanggup mengfitnah kan Yuna... tetapi semua tak tahu blakang korang ape dia buat kat Yuna?? Kalau lelaki yg suka cerita yg tak betol tentang kalian .. ape korang buat atau rasai??? MARAH?? GERAM??? yea .. same la ngan Yuna.. perasaan itu ada pada diri Yuna skarang.. tetapi Yuna masih boleh maaf kan dia bila dia ngaku atas segala kesalahan DIA memburuk burukkan dan men FITNAH yuna pada chatters2 yang lain. Mahu pun di cb RedLine atau di cb mane2 dia chat.Kenape dia buat begitu pada Yuna?.. Ini kerana Yuna kalau dah tak leh tahan ngan ape yg Yuna dgr dari ckapan chatters2 terhadap diri Yuna, ni Yuna Luahkan dlm blog Yuna supaya semua tahu sape yg busuk hati.. dia atau Yuna..

Dj Death Angel aka Capit kenape kamu menfitnah Baby sebegini rupa.. ape salah baby.
Kenapa Capit sanggup buat baby begini?? Kenape Capit.. Ape salah baby pada Capit??Baby hanye nak berkawan dgn Capit saje tak nak lebih dari itu.. Baby ingat Capit org yg tidak suka ckp bohong dan tak suka menFitnah org yg Capit cintai .. Kenape Capit buat baby cam ni ya.. Ape yg capit nak ? Capit nak semua chatters benci baby ke? Kenape Capit? Padahal Capit selalu minta maaf pada Baby dan Baby selalu maaf kan Capit dgn begitu saje tampa dendam. Ape lagi Capit nak? Capit nak Baby keluar dari chat ke? tetapi kenape? Kenapa Capit FITNAHkan baby.. KENAPE?? mcm2 Baby dgr dari chatters2? bukan Baby je tahu pasal Capit cerita pasal Baby pada org2 semua.. Abg Sam pun tahu ada gak org sampai kan Abg Sam nape Capit nak busuk2kan name Baby padahal dorang tgk Baby cam biasa je layan Capit.Memang Capit kalau ada Baby kat chat.. Capit suka pvt Baby.. mungkin Capit tak nak org2 tahu yg Capit dah membuat Fitnah pasal Baby dan yg semua tahu yg Capit tu baik tak bersalah. Sebabtu Capit kalau nak zalimi Baby dia selalu buat dlm pvt chat jadi semua chatters tak akn tahu niat jahat dia pada Baby.Yang semua chatters tahu Capit la org yg TERbaik di chat2.
Capit bagi Baby ayat2 cinta tetapi jarang baby layan.. sebab baby takut Capit org nye pendusta.Skarang dah jadi camni.. ada la cerita TERBARU Capit nak buat untuk bahan modal dia untuk menjatuh kan Baby pada semua chatters2 Capit yg setia mendgr cerita Capit yg pembohong itu.

Serious Yuna tak sangka.. Yuna ingat lelaki mulut tak mcm pompan.Ni Capit.aa uu zubillah minzaliq.. Tak sangka mulut Capit seperti racun menceritakan hal yg tidak betol pada semua chatters2 supaya semua simpati akan keadaan diri nye yg baik terhadap Baby.Padahal dia la manusia yg paling ZALIM yg baby kenal yg suka melage lage kan sesame manusia. Kenape Capit nak semua chatters benci Baby? kenape? ape prasaan semua kalau ini terjadi pada kalian.. sedih tak.. ntah lah ape yg Death Angel aka Capit nak buat pada Baby.. dia ckp kat setengah setengah org, lain cite, dia ckp pada chatters lain cite lain semua dia nak buruk2kan name Baby.. kenape dia jadi begini.. kalau kurang kasih syg.. baby memang syg dia sebagai sahabat.. ape lagi Capit nak ? APE CAPIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Capit ape yg capit nak dari Baby?? Baby selalu maaf kan Capit ape yg Capit dah buat pada Baby??ape lagi yg Capit tak puas hati kat Baby?? ape CAPIT!!.. Tolong la Baby Capit jgn buat Baby cam ni... Jgn la Capit men Buat cerita2 palsu dan FITNAHkan hal Baby pada chatters2 lain? Masa Baby update blog ini.. Capit mesti tahu yg airmata Baby mesti mengalirkan . Selalu yg buat Baby nangis ada lah Capit.. Baby sanggup maaf kan Capit berkali kali bila Capit Ngaku yg Capit dah banyak buat salah pada Baby.. Capit buat cerita kat chatters tentang Baby.. Baby maaf kan Capit sebab Baby tahu ape yg Capit sampai kan dorang semua Fitnah.. Hanya Tuhan yg dapat membalas ape yg Capit lakukan pada Baby. Sampai skarang Baby masih mahu maaf kan Capit walaupun Capit masih cerite yg bukan2 pada chatters,Capit nak tahu, skarang ramai yg percaya ape Capit ckp kat dorang tentang baby,. TAHNIAH CAPIT!!PhotobucketBaby tak kesah Capit.. Satu hari dorang akan tahu sape Capit yg sebenar nye. Skarang Baby serahkan pada allah s.w.t untuk membalas nye. Itu saje. sebab Baby dah tak leh buat ape2 lagi. Biar la semua chatters membenci Baby kalau itu yg Capit mahu.. Cuma satu je yg Baby nak tahu.. ada kah itu di name kan CINTA Capit????


Pada semua chatters, dicni Yuna mahu memberitahu yg Yuna selalu di tipu,di fitnah di buruk2kan name Baby oleh org yg same. Terpulang pada semua yg nak percaya ape yg Capit atau Death Angel ckp kan pada kalian.. Yuna pasrah je. Kalau masih nak berkawan ngan Yuna.. Yuna terima.. Kalau yg dah membenci Yuna skarang , Yuna tetap maaf kan kalian. Yuna berharap semua chatters gembira menjaga diri masing2 jgn kalian lak terkena mcm Yuna. Amin.

Ok la Yuna hanye nak memohon maaf pada semua kalau Yuna ada buat salah pada semua. Yg dgr ckp2 Capit fikir lah seblom menuduh. sakit,berbisa kalau kalian di permainkan begini . Itu saje pesan Yuna buat semua.

Assalamualaikum,

** Buat Capit: Walau ape pun yang Capit nak buat kat Baby.. kau masih dapat Baby maafkan hingga saat ini. Baby tak akan membenci mu dgn ape yg telah Capit buat pada Baby.Hanya satu pesan Baby buat Capit.Jaga lah diri Capit baik2 , semoga amalan yg Capit buat di terima Allah S.W.T . insya allah. dan maaf kan ape yg ada di blog ini sebab hanye di cni saje yg dapat Baby luahkan isi hati Baby yg di FITNAH!!! oleh mu ...Maaf sekali lagi dari ku buat mu yg ku sayangi selalu. **



Photobucket


Photobucket

Friday, April 17, 2009

Miss kawan2 ..

Assalamualaikum,
Yuna miss kawan2 Yuna di Red_Line chat.Terutama sekali abg sam.maaf abg sam, baby tak masok Ym sebab baby masih nantikan xat reply . Ni dah brape hari xat masih blom reply permintaan baby.

Kalau baby dapat reply dari xat ,baby akan siapkan semua di situ then baru baby tunjukkan abg sam dan kita akan mulakan yg baru.Insya allah kita boleh mencapai ape yg kita mahukan.Dari situ baby harap abg jgn la percaya sgt kat org yg baik pada abg.Baby dah siapkan segala gala untuk abg sam hanya masa nye je untuk baby pass kat abg sam semua. Skarang hanye baby harap xat dapat reply permintaan baby dgn cepat supaya baby leh buat ape2 yg perlu untuk abg sam.

Pada semua pendengar radio redLineFM ,Baby Yuna berharap semua support lah kami.Setia lah mendengar radio kami RedLineFM. Insya allah kami semua akan muncul kembali.Tampa kalian sape lah kami di RedLineFM.

Terima kasih,

Photobucket

Photobucket

Thursday, April 16, 2009

RedLine Chat password????

Assalamualaikum,
Terlebih dahulu Yuna ingin meminta maaf pada abg sam yg empunya cb redline kerana kejadian yg mengejutkan tadi.Yuna memang tak tahu pape tentang hal ni.

Yuna tak perasan sebenar nye pasal abg sam jadi guest.. sampai abg sam sendiri yg bagitahu Yuna kat ym.. baru Yuna check kat name abg sam.. ye betol abg bukan main cb Redline pada hal itu cb abg sam... Yuna tahu abg sam suspect dua org lain> Yuna tahu mungkin Yuna pun abg ingat same.. Yuna bukan org yg suka tipu abg sam atau nak menganiaya abg sam .. Yuna tahu walaupun abg sam tak ckp Yuna yg buat , yuna jugak ada perasaan malu kerna Yuna hanye menumpang Chat je kat cb redline. Dgn kepercayaan abg sam pada Yuna memang Yuna hargai sesgt.Yuna memang tak tahu pape tentang ape yg berlaku baru2 ni.. mungkin ada org nak sabotage Yuna atau main owner cb redline? Yuna tak pasti lagi cuma Yuna nak ckp Yuna tak ber salah tentang hal yg baru terjadi pada CB Red_Line..Kenape orang dengki kat Cb Red_Line atau kat abg sam.. Yuna pun kurang pasti. Kerna org yg dengki saje bermain dgn syaitan.Suka pecah belah kan sesama islam.

Yuna tunggu capit masok cb.. dia tak masok.. sape lagi nak Yuna tuduh? sebab Yuna masok Yuna je main cb red line.. Tetapi abg telah amanah kan Yuna jgn bagi sesape password CB Red_line pada sesiapa pun , walaupun capit.. biar abg sendiri bagi. memang baby tahu pasword semua cb yg abg ada tetapi Yuna pegang amanah abg sam jgn bagi pasword yg memori buat dia pada yg nak jadi main cb red line.. Yuna tahan tukar pasword tu sebelom Yuna bagi capit main owner yg abg sam suruh. Lepas tu Yuna akan tukar balik pasword asal yg abg sam bagi Yuna.Selalu kami edit ape2 tak de masaalah hanye tadi je kami berdua tak leh masok kan link ape2 kat cb redline sebab ada org dah tukar pasword cb redline.

Yuna serba salah skarang sape yg harus Yuna salah kan sebab kami tak de bukti untuk menuduh sesape yg laku kan itu.Yg pelik Yuna masih main owner cb red line tetapi abg sam owner biasa saje kat red line cb abg sam sendiri.Ape harus Yuna buat untuk menolong abg sam. Yuna diam je tgk kan cb red line.. terfikir sape kah org yg dengki kat kami sampai kami tak leh edit ape2 dlm cb red line... sedih sekali ..

Abg sam bagitahu Yuna .. yg ada pasword cb ini hanye 4 org saje.. Yuna .. abg sam dan 2 org lagi . Tapi kenape nak dengki .. kenape ya.. ape yg leg dorang dapat bila dorang buat begini? Tadi pun Yuna masok cb hanye nak teman kan abg sam.Yuna tahu abg sam tgh sedih.Yg pasti bukan yuna yg tukar pasword cb red line.Yuna pun dah ada cb sendiri ,Cb Baby Angel , buat ape Yuna nak cb RedLine.Yuna pun tak kesah cb red line ramai chatters yg masok chat.Tak la sampai iri hati pada cb red line. hanya Yuna bersyukur abg sam percaya pada Yuna selama ini.Skarang Yuna tak tahu ape perasaan abg sam terhadap Yuna.. Masih kah ada kepercaaan dia pada Yuna.. Yuna bersumpah Yuna tak tkar ape2 kalau tidak abg sam yg suruh.Kalau abg sam bagi arahan suruh Yuna reset cb.. baby akan terus reset.Selalu abg suruh Yuna masok kan link2 atau code yg abgsam nak ke dlm cb redline.. Tu la tugas Yuna bila abg sam bz berkerja.tu je yg Yuna buat .Kalau abg sam tak suruh.Yuna langsung tak kacau edit cb red Line kalau tak di suruh sebab Yuna tahu itu cb Abg sam.

Yuna harap sape yg dengki kat abg sam hanya tuhan saje yg dapat membalas kejahatan mereka terhadap abg sam.. Skarang Yuna ngan abg sam dah tak leh buat pape kat cb red line sebab ada yg dah control pasword cb tu tetapi abg sam masih blom tahu sape si pengkhianat itu... Ntah la kenape leh jadi begini.

Seblom Yuna out dari cb redline.. Yuna masok untuk melihat ada tak abg sam dlm cb tu.. rupa2 abg masih ada untuk kali terakhir .. dia sedih akan terjadi cam ni.. kerna Cb Red_Line ada la kenangan ter indah buat abg sam bersama kawan2 chatters abg sam.. Yuna ingin nak tolong tapi Yuna sendiri tak leh buat pape tampa pasword cb red line tu.Yuna hanye dapat menangis kesian kan abg sam ...lagi2 bila lihat abg sam tukar name dia ke.. Kenangan Indah?? agak nye la.. tak ingat lagi yg pasti Kenangan tu ada kat name abg sam yg terakhir kat cb Red_line.Abg sam dah ckp baby biarkan ape yg dorang nak buat ..Yuna memang tak puas hati.. tahu kan perangai Yuna mcm mane kalau marah.. Yuna bila nampak abg sam melambai kepada SEMUA Tampa berkata kata atau type ape2... tu buat baby terus type je isi hati baby yg sedih remuk marah pada org yg mengkhiati cb abg sam itu.Tahu la mulut Yuna laser kadang2.. type je tampa baca ape yg Yuna type kan kat main.. lagi2 masa type Yuna tgh menangis sambil meluah kan perasan sedih


Selepas itu ramai yg pvt chat Yuna.. tanye kenape dgn cb Red_Line.. kenape ngan Yuna.. Kenape ngan Abg sam.. semua nak tahu ape yg terjadi..memang kami di cb Red_Line dah mcm adik bradik.. gado.. gurau.. sedih.ada gak geng jahat .. name je geng jahat yg ada baik cam PIAN. (hmm dia suruh letak name dia.. ).. Yuna memang syg kan cb Red_line.. ni dah jam 4.30pagi Yuna masih di Red_Line chat sambil update blog.Yg ada nak tahu ape yg Yuna update kan di blog.. ni yg Yuna ingain habiskan catetan Yuna sampai subuh ni.

Yuna ingin mengucapkan terima kasih pada .. Yana Tasya( my twin).Dj Pian my best fren in chat.. Dj Death Angel my best fren too. Ery jebon...Dj Molly dan yg ada name tak ingat yg telah menasihat kan Yuna di cb tadi kerna Yuna tgh sedih sgt nak tglkan cb Red_line.

Maaf pada kawan2 chat Yuna yg tak sempat Yuna nak minta maaf.. Yuna harap kawan2 chatters akan tetap sokong radio kami RedLineFM .. Yuna akan masok balik ke cb red line kalau abg sam masok balik.. insya allah..

Assalamaualaikum semua.Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tuesday, April 14, 2009

My Sadness

Assalamualaikum,
Terlebih dahulu Yuna ingin meminta maaf sekira nye Yuna ada membuat kawan2 chatters Yuna,kecil hati bila Yuna chat di Red_Line.Maaf semua.

Disini Yuna masih ingin mencatatkan ape yg berlaku di chat baru2 ini.Ada seorang chatters yg bernama "Seri Cempaka" name dia di chat masok ke cb Red_Line.Dia nak dikatakan pangkat kakak pada semua chatters kot sebab pic yg dia guna kan tu .. kekekekeke... Yuna pernah di halau oleh kak seri cempaka ini dari cb Yuna selalu chat. Yang tahu dia selalu chat kat kampung chat.Dia marah sgt kat Yuna sebab asyik chat ngan abg sam.Yuna bukan la nak ngorat abg sam tu.. Yuna selalu discuss ape2 hal cb pada abg sam . Kak seri cempaka jeles kat Yuna , dia ckp Yuna mcm nak rampas abg sam dari dia.. padahal dia baru je kenal abg sam dan Yuna dah berbulan kenal abg sam.Bila Yuna chat ngan lelaki lain dia ckp sebok je Yuna berada dlm cb tu. Yuna jarang pergi cb2 mane pun melain kan cb Yuna sendiri"Baby_Angel" cb yg Yuna jaga ia itu "Red_Line" dan "RilekzFM" amanah abg sam jaga cb itu .tetapi Yuna lak di halau keluar dari cb tu oleh kak seri cempaka. kenapa dgn dia eh.. jeles ngan Yuna.satu hari tu Yuna masok RilekzFM ,Kak seri cempaka ada tgh chat , bila nampak baby masok dia ckp' sebok je angel ni masok cb.adalah nak ngorat lelaki kat cb ni" mak ai kata2 dia. Yuna kecil hati la sekejap.Yuna ckp ini cb memang selalu Yuna chat kenape kak seri cempaka nak ckp gitu kat Yuna.lagi pun Yuna nak ckp ngan abg sam.kak seri cempaka ckp balik kat Yuna" Abg ke sayang?" .Tahu lah Yuna ni cepat marah.Yuna ckp la helo! hello! Abg sam Yuna anggap abg la tak de ape2 perasaan kat abg Yuna tu ..kak seri cempaka lawan Yuna dia ckp jgn nak mengacau aku ngan sam.. kau gi blah. Yuna ckp"muka mcm tong sampah ada hati nak ngan abg aku" Yuna pun out dari cb.Dia membebel la sorang2 kat cb sebab semua tak layan dia.Itu bulan lepas tu dia masok cb RilekzFM.

Baru2 ni kak seri cempaka masok ke cb Red_Line mencari Capit aka Death_Angel.Dia tanye la Yuna .Hey mane satu name Yuna kat cni.Yuna tgk kan je dia tanye sebab Yuna kenal sgt kat dia yg pernah halau Yuna masok kat RilekzFM.Yuna jawap kat kak seri cempaka, Saya Yuna kakak nak ape cari2 Yuna? Dia ckp "Mane Death,aku tgh cari dia ni." Yuna ckp la mane Yuna tahu mane Death . Tak masok chat la. Ape hal nak cari Death ,Yuna tanye balik.Dia tanye Yuna ni kan gf Death angel.Ape2 je ni kakak merepek.Yuna jawap alik .abih kakak nak ape ngan Yuna. dia teros senyap. dia chat ngan semua dak2 lelaki cb Re_Line tetapi yg Yuna perasan semua tak layan dia.wakakakakaka.Yuna diam tak layan dia .Yuna chat balik ngan kawan2 chatters Yuna.Kak seri cempaka keluar masok cb Red_Line cari Death Angel.Yuna buat bodoh la sebab Death tak masok chat tetapi kak seri asyik tanye Yuna mane Death dan bila Death masok cb. Yuna tak layan dia.Beberape hari Deathpun masok chat.Ape lagi ni Romeo ngan Julie pvt chat. Death Angel selalu kalau masok chat MESTI tak pernah miss pvt Yuna tetapi bila dia lambat ckit reply Yuna pun ambil kesempatan tanye Death kat pvt."Hmmm Capit tgh pvt kak seri cemopaka kan" Death jawap " tu la ni kak seri cempaka ada hal ngan pakwe dia, Nape lak dia cari Capit ,Capit pun tak tahu.Nak ngadu tentang hal pakwe dia kat capit pada hal capit sendiri ada masaalah". Tu yg ckp bagitahu Yuna.Yuna pun ckp la yg kakak ni pernah halau Yuna masa chat kat rilekzFM.. tetapi capit layan je kak gersang tu kat pvt.baby ignore capit sekejap sebab kakak seri cempaka tgh bz pvt capit.

Lepas dorang dua pvt ,Yuna tgk Death Angel out dari cb .kak seri cempaka pun ikut same.ntah dorang dua masok cb mane chat .Yuna diam je la.. Mlm kak seri cempaka masok chat balik cari Death Angel lagi sebab masa tu Death Angel tak de kat chat.Ape lagi Yuna pun ckp la kenape asyik cari Death Angel? padahal masa tu cb Red_Line memang penuh org chat.Dia ckp kat Yuna;"hey kau apehal Yuna.aku nye suka la nak cari Death Angel." Yuna balas balik bukan ape yg kak seri asyik masok cni nak tanye2 mane Death buat ape.. kalau name Death tak de kat dlm cb ni jgn nak tanye leh tak.kak seri cempaka mcm marah bila Yuna ckp gitu.dia jawap "Hey Yuna kau kan dah putus ngan Death, ape kau nak jeles kat aku,aku skarang rapat dah dgn Death.kau blah la".. tahu la Yuna ni org cam mane.ape lagi start laa WORLD WAR CB.Yuna mengamok kat kak seri tu kalau dia nak Death pun ape Yuna heran.. ambil la. dia happy je.Lepas tu semua dlm cb kutuk dia . woah Yuna memang tak sangka rupa nye kak seri cempaka ni ramai musuh,Semua kutuk dia habis habisan.. dia maki2 semua chatters kat cb Red_Line.Bila abg sam tgk Yuna tgh mengamok kat kak seri,Abg sam pvt chat Yuna suruh sabar , jgn layan kak sseri tu. Yuna terus diam kan diri kat pvt chat.Geram , marah semua ada kat Yuna.Yuna terpaksa diam je dlm pvt dgn abg sam bagi nasihat.Alih2 ramai pvt chat YUna sebab dorang tgk Yuna diam je tak balas ape yg kak seri kata2 Yuna kat main.

Yuna sedih kenape Death Angel mesti nak mengadu kat kak seri cempaka pasal YUna.Padahal semua tak tahu ape yg Death Angel aka Capit dah buat kat Yuna selama kami berkawan.Memang YUna ngan Death rapat tetapi kebelakangan ni kami tak bual sgt kerna Death banyak buat salah kat Yuna .Masa tu Yuna ada peperiksaan kan skola.Yuna sedih sgt2 ape yg Death Angel aka Capit buat pada YUna selama ini.Memang kerana Yuna tak nak Death kecil hati ,Yuna jaga perasaan dia.Tak add mane2 chatters ke YM yuna atau layan pvt chat ngan mane2 org ,Yuna hanye chat kat main je layan chatters.Kalau ada chatters cuba pvt Yuna, yg ada YUna ignore memang jarang layan sebab tak nak Death kecil hati nanti.TETAPI di sebalik nye Death Angel aka Capit minta semua chatters add dia kat YM dari pvt.. No phone pun dia minta dorang.Kenape dia tipu Yuna? Kenape ya. Dia cerita kat kawan2 hanye kebaikkan diri dia saje.. yg dia buat kat YUna dia tak ckp kat kawan2 dia.Kawan2 dia percaya dia yg terbaik tak pernah buat mane kesalahan pada YUna.Dia ZALIM!!!!! ni lak ngan kak seri cempaka masok, lagi buat Yuna teringat balik akan kejadian penipuan dia pada Yuna dan dia zalinm pada Yuna.Yuna tahu banyak kali Yuna maaf kan dia sebab Yuna dgr ckp abg sam , biar org buat kita, kita jgn buat org. Biar org sakiti hati kita jgn kita sakiti org lain.nanti ape yg dia buat akan dapat balasan ,.insya allah.

Hari ke hari Yuna cuba lupa kan akan peristiwa yg telah berlaku.Yuna pendam kan saje. Yg Yuna betol2 sedih KENAPE Death Angel aka capit masih sanggup cerita tentang Yuna pada chaters2 padahal Yuna nak lupakan semua ini.Ada yg pvt Yuna tanye dan kak seri cempaka pun tahu cerita Yuna dah tak rapat ngan Death. Semua yg Death ANgel ngadu tu tak tahu ape yg Death dah sampai kan tu semua palsu, dia nak org simpati kat dia dan benci pada Yuna, Yuna redha ape yg dia buat pada Yuna.Mungkin ape yg terjadi ada Hikmah di sebalik nye.Insya allah.


** saya percaya,esok sudah tidak boleh mengubah ape yg berlaku hari ini,tetapi hari ini masih boleh mengubah ape yang akan terjadi pada hari esok**

Photobucket

Photobucket

Saturday, April 11, 2009

Dj2 Di RedLineFM

Assalamualikum,
Maaf , beberaper hari ini Yuna tak update blog Yuna sebab Yuna demam panas.. Yuna hanye masok chat untuk mendgr radio redline dan melihat sape dj2 baru kami.Ya, Mungkin semua masih mencari cari dimane blog Baby Angel Yuna kerna ingin mengetahui perkembangan Yuna atau mungkin ingin mengetahuan tentang ape yang telah berlaku di chatroom di mane Yuna dan rakan2 Yuna berchatting.

Disini Yuna ingin memberitahu iaitu Red_Line Chatroom makin hangat dimane ramai chatters2 masok balik ke cb kami kerna skarang kami sudah ada radio sendiri iaitu RedLineFM.Chatters mungkin gembira dgn ada nye radio di cb kami.. Mereka boleh membuat permintaan atau ucapan buat orang tersyg.Yuna harap semua pendengar radio RedLineFM akan terhibur hendak nya.Dan jugak Kami dj2 RedLineFM ingin memohon maaf sekiranya lagu2 yg kalian minta tidak ada di senarai DJ yg bertugas.Insya Allah kami akan cuba dapatkan lagu2 kegemaran anda pendengar semua.

Yuna tahu kekadang Yuna ni garang sgt.. kalau sesape buat Yuna marah, Yuna akn terus mengamok .. oh o... sorry ... Yuna gak harap dj2 yg akan jaga tingkah laku masing2 kerana kita kan nak maju kan RedLineFM jadi kita jgn la spam chat kita.. sebab chatters2 yg lain nak chat .. kalau kita spam chatbox sendiri kan kita yg mencemarkan RedLineFM gak.hehehehe Yuna pong ... oh oo...

Maaf ye semua akan kelakuan kami semua DJ2 di RedLineFM.. ampunnn....

Dj2 Yg ada pada masa ini adalah : Dj Pirates , Dj Baby Angel , Dj Rettro , Dj Molly , Dj Death Angel, Dj Pian , Dj Ghost , Dj Sweet dan Dj Syapit.

Kami berharap kalau sesape ingin kan radio kami letak ke chatbox , Frienster , Myspace , Tagged , Multiply mane2 homepage kalian .. tolong hubungi Dj2 kami di Red_Line chatbox. tanpa kalian siape lah Kami .. Terima kasih

Photobucket

Photobucket

Monday, April 6, 2009

Kenape AKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!! kenapeeeeeeeeeeeeeeeeeee Yunaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! kenape Yuna menangis lagi!!!!! kenapeeeeeeeeee!!! .. tolong aku.. tolong!!!!

Saturday, April 4, 2009

AUGH!!!!

Assalamualaikum,
Hi again , Yuna ingin memohon maaf pada semua chatters kerana Yuna mengamok tak tentu pasal... Mungkin kerna perkara2 yg baru terjadi pada diri Yuna itu yg membuat Yuna menangis tiap2 mlm sampai hari ini.Boleh dikatakan tiap2 mlm bertdo kan airmata..

Mungkin tuhan masih ingin menduga ketabahan iman Yuna.. Yuna akan tetap terima nye dgn rela hati.. Dgn cara itu mungkin Yuna akan kenal ertinye Cinta sejati.Mungkin Cinta itu mesti ada pengorbanan.Insya allah... ape yg telah berlaku ada hikmah di sebalik nye..

Yuna ucapankan terima kasih pada L3pat yg menujukan lagu buat Yuna dari kawan nye .. lagu " Akulah kekasih mu by AXL" dan satu lagi lagu Yuna kurang pasti maaf .. lagi pun Yuna masa tu masok chat je Kluang ckp yg L3pat bagi 2 lagu tu buat Yuna.. dia pun out dari chat..kalau betul lagu tu dari dia .Thank u..

Capit msg Yuna ,dia ckp kat cb hanye dia sorang saje.. tu yg buat Yuna masok cb untuk meramaikan chatters. beberapa minit kemudian .. satu2 masok ke cb redline.. mereka layan lagu kat cb sambil chat.Yuna nampak dia(?????)masok cb redline.. dia pvt chat Yuna dan mengatakan dia syg sgt kat Yuna dan gf dia..kalau boleh dia tak nak tgl kan Yuna... tetapi kata nye sape nak kan lelaki yg ada 2 gf??...Yuna ckp kat dia biar Yuna saje mengundur diri.Yuna tak nak gf dia kecewa akan perbuatannye... Biarlah Yuna mengalah..dia dah ada gf kenape masih nak mainkan perasaan Yuna??... kenape jadi begini.. selepas dia tahu aku sgt2 menyayangngi dia.. dia lepaskan aku begitu saje... ape salah ku hingga dia sanggup buat aku begini...Kenape mesti Yuna!! kenape!!!!..Photobucket
...Yuna out dari cb sekejap ...


Yuna keluar sebab nak mkn dinner bersama keluar di luar.. kalau tiap2 hari ahad kami memang selalu mkn dinner keluar sambil berbual dan berbincang ape yg telah terjadi pada kami tiap2 hari berlalu.Ada gak mummy bertanya kat Yuna "Mummy perhatikan baby skarang asyik tdo lambat... sampai 2 - 3 pagi? kenape? .. Yuna tgk kat daddy dan abg Yuna.. ishkk !! mummy tanye lak depan2 dorang.. Yuna ckp yg yuna update blog Yuna dan chat ngan kawan2 sambil dgr radio malaysia." Semua tgk kat Yuna heran... Yuna sambung mkn..dlm hati'jgn laa sesape tanye Yuna lagi'.. kekekekeke.... tetapi selepas mkn.. abg yuna ada lak bisik kan Yuna" baby is there any problem with u?? coz u dont look ok to me"laaa ni abg Yuna sorang ni... start lagi... Yuna buat2 tak dgr.. wakakakakakaka....

Msok chat selepas pulang dari mkn dinner..Alih2 ada seorg yg bername Ninja kat cb tujukan lagu perpisahan ... buat semua kat chat. Yuna ada kawan dari states yg suka masok cb mane Yuna tgh chat. dia memang langsung tak faham ape kami chat kan.Dia hanye faham bahasa english.. tetapi dia tak kesah pun asal dia nak duk satu chat ngan yuna.. gf dia masok same ke chat .. Tetapi dia yg bagitahu Ninja kau tu Death kan.. erk kami semua senyap jap... Yuna memang tak add Death ke list Yuna jadi Yuna tak tahu Ninja itu sape.. Bila TJ kawan Yuna pvt Yuna ckp dia itu Death kenape dia tukar name Ninja? Yuna ckp Yuna tak tahu itu Death.

Ye memang Yuna ngan Death ada perselisihan faham .. kami hanye kawan biasa skarang.. tetapi dia telah berjanji kat Yuna walau ape pun terjadi.. kami akan tetap chat dlm cb RedLine .. Abg Sam,Death Angel dan Yuna aka Baby Angel Main owner kat cb RedLine skarang Dj Rettro aka Fren Yuna bagi dia main .Kami bincang abg dan capit setuju.Sebab skarang Yuna yg ada pasword untuk cb Redline.lagi pun Yuna dan abg sam yg engpunya radio RedlineFM sebab tu Yuna tak leh hilang dari cb tu dan radio RedLineFM.Kalau Yuna menghilangkan diri pun Yuna tetap tak akan lupa akan tanggung jawab Yuna pada radio dan cb..

Pada Abg sam dan Yana , terima kasih bagi nasihat kat Yuna.Mungkin tanpa kata2 nasihat dan console dari Yana dan Abg sam.. Yuna akan lebih mengganas kat cb tadi. maaf kan Yuna semua..

Mlm ini Yuna masih berlinangkan airmata.. Yuna ban org , Yuna mengamok lagi di chatroom.. bila abg sam pvt chat kat Yuna bagi nasihat.. Yuna reda sikit dan menangis lagi. kenape Yuna jadi begini!!!! arghhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! kalau tak Yuna makin terok kick chatter dan ban.. maaf kan Yuna.. Yuna mungkin dah tak leh tahan dan menerima ini semua......

Airmata Yuna masih mengalir masa Yuna type ni... sekali lagi Yuna ingin memohon maaf kat semua yg ada kat cb masa Yuna mengamok.. maaf yuna pohonkan..
Ok la sampai disini hanya yg dapat Yuna catatkan buat semua. Assalamualaikum.Photobucket

Photobucket

Photobucket

Airmata saksi Cinta ku...

Assalamualaikum,
Hai again... Yuna back untuk update blog pada hari ini.Yuna sedihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! AKU DI PERMAINKAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....

Aku ingat kau betol2 syg pada ku tetapi kau same seperti LELAKI2 lain.. ada org berpesan pada ku .. jgn syg sgt kat kau .. bila ku tanye kenape.. org tu ckp nanti Yuna akan kecewa...itu saje kata nye pada ku.. mungkin org tu tahu kau akan mengecewakan ku .. tetapi aku tak tahu kenape syg ku pada mu begini... rupanye sampai kau sanggup buat ku begini. Betol ckp org tu.. kau mempermainkan AKU rupa nye... tak pe.. Aku radha.. aku doa kan kau berbahagia hendak nye membuat semua gadis seperti ini. Aku tetap doa kan mu semoga selamat dlm hidup..

Jgn takut aku tak membenci mu hanye aku kesal kerna perbuatan mu itu. Hanya aku ingin ber terima kasih pada mu kerna kau beri ku tersenyum kembali selepAS AKU DI KECEWAKAN oleh si dia..

Biar lah air mata ku ini jadi saksi cinta ku pada mu..

assalamualaikum...

Thursday, April 2, 2009

RedLineFM

Assalamualaikum ,
Alhamdulillah Yuna berasa gembira sekali pada kali ini sebab RedLine baru je membuka Radio station sendiri.ye la dgn kerja sama abg sam dan yuna dapat jugak kami membeli satu radio buat kawan2 chatters mendgr dan meminta permintaan lagu2 yg mereka gemari.

Radio kami RedLineFM berfungsi 24 jam tetapi kami hanye ada 3 org DJ saje sebab radio kami masih baru 2 hari di tubuh kan. DJ2 nye adalah Yuna sendiri DJ Baby Angel ehem2 .. hehehehe.. Abg Sam ialah DJ Pirates dan Capit ialah Dj Death Angel yg skrang masih sakit demam panas di hospital.Terlalu tinggi suhu badan nye sampai dia di masokkan ke hospital. Yuna doa kan semoga capit cepat sembuh .. insya allah.. amin..

Oh yea.. kami baru je dapat DJ baru ia itu DJ ArenaRock.. ni DJ mak ai kelakar.. hahaha.. alhamdulillah lega sikit abg Sam ngan Yuna .. kalau tidak kami dua org je kena berdj.. ni Yuna smlm penat jadi DJ sehari suntuk lak tu.. mane nak layan chattes bertanye.. mane nak cari lagu .. mane nak d/load lagu untuk chatters mendgr.... mane nak masok kan radio kat cb2 yg nak kan radio kami.. dah tu cb redline ramai lak org berkunjung .. mak ai.. fening tul Yuna di buatnye.. Yuna tak nak kacau abg sam sebab dia tgh bz pergi balik hospital sebab ahli keluarga abg sam ada yg sakit . Jadi Yuna la jadi DJ satu hari tu.. nak mkn tak sempat .. sampai mkn depan comp.. hahahaha.. nasib la ... TETAPI best gak layan2 lagu..

Yuna sgt gembira sekali kawan2 yg dulu hilang masok balik ke redline chat sambil chat sambil mendgr lagu.Yuna ingin mengucap kan pada L3pat dan Kimie yg menolong Yuna layan kan chatters masa Yuna bz berdj.Yuna harap yg lain jgn marah kalau Yuna tak tunai kan permintaan lagu kalian sebab Yuna terlalu bz lagi pun Yuna sorang je pada hari tu. Yuna cuba d/load lagu2 supaya senang kalian meminta ..Maaf kan Yuna kalau masa Yuna ber DJ ada yg ber kecil hati.. maaf ku pohon..

DJ ARENA ROCK !!!! U really Rock my day!!!! hahahaha...aawwwwwwwwwwww!!!!

Photobucket

Photobucket Photobucket

Wednesday, April 1, 2009

Hati seorg perempuan....

Assalamualaikum,
Terlebih dahulu Yuna memohon maaf kalau catatan kali ini akan mengguris hati sesape kerana ini hanya isi hati ku yg telah di lukai..Sebenarnye Yuna memang dah tak de mood nak update blog ini.. tetapi kerna desakakn kawan2 yg suka membaca jalan cerita hidup Yuna pada tiap2 hari.. Ini la Yuna kembali untuk meng update blog Yuna ini.

Hmm.. Mengape hati ini mesti di lukai??? kenape perempuan sering di sakiti?? kenape?? kenape lelaki begitu kejam sampai sanggup menyakiti hati seorang perempuan yg lemah ??kenape susah sangat untuk memahami hati dan perasaan perempuan??perempuan bukan dilahirkan untuk disakiti lelaki....kasih sayang perempuan adalah kasih sayang abadi...

skaranag macam2 perasaan ku rasa.. sedih... marah.. geram.. kecewa...tetapi semua telah berlaku.. kerana ku ingat aku boleh mempercayai diri mu ..Terkeliru pandangan mata hati...kerna terlalu menghormati dan terlalu mengasihi , Akhirnye terluka aku sendiri....Aku menyakini kau luhur menyayangi ku dgn jujur.Tiada sedikit pun aku sedari di persendakan begini ..aku kene tabah dan sabar menghadapinye..hidup itu indah..ye...hidup itu mmg indah..dihati ini hanya tuhan yang tahu..ni yg aku dapat..kepedihan...kelukaan...segale²nye.mengapa menyinta andainya tak jujur??..xusahlah bercinta jika hanya berpura...bila hati dah jemu mula berpaling tadah...,..tidak pernah kuinginkan perpisahan terjadi.. aik!!! ayat.. hehe...

hahaha Yuna jiwangggggggggggggggggg!!!! .. hehehehhe...
tetapi memang kenape la pompan jadi sasaran disakiti oleh kaum lelaki???



Tangisan Ku tiada siapa yang mengerti,Keluhan Ku tiada siapa yang peduli,
Kerinduan Ku biar Ku kuburi,Pergi jauh mencari damai di hati.


Photobucket

Photobucket