BABY ANGEL
BBeautiful
AAngry
BBusy
YYucky
AAppealing
NNormal
GGutsy
EEasy
LLikable
Get Your Own Name Acronym

Thursday, September 23, 2010

” Thinking Of You “

Sometimes people come into your life and you know right away that they were meant to be there…to serve some sort of purpose, teach you a lesson or help
figure out who you are or who you want to become. You never know who these
people may be but you lock eyes with them, you know that very moment that
they will affect your life in some profound way. And sometimes things happen
to you at the time that may seem horrible, painful and unfair, but in
reflection you realize that without overcoming those obstacles you would
never realize your potential, strength, will power or heart.
Everything happens for a reason. Nothing happens by chance or by means of
luck. Illness, love, lost moments of true greatness and sheer stupidity all
occur to test limits of your soul. Without these small tests, life would be
like a smoothly paved, straight, flat road to nowhere safe and comfortable
but dull and utterly pointless. The people you meet affect your life. The
successes and downfalls that you experience can create whom you are,and the
bad experiences can be learned from. In fact they are probably the most
poignant and important ones. If someone hurts you, betrays you or breaks
your heart, forgive them because they have helped you learn about trust and
the importance of being cautious to whom you open your heart.If someone
loves you, love them back unconditionally, not only because they love you,
but also because they are teaching you to love and open your heart and eyes
to little things. Make every day count. Appreciate everything that you
possibly can, for you may never experience it again.Talk to people whom you
have never talked to before, and actually listen. Let yourself fall in love,
break free and set your sights high. Hold your head up because you have
every right to.Tell yourself you are a great individual and believe in
yourself, for if you don’t believe in yourself, no one else will believe in
you. Create you own life and then go out and live it.

As a wheather cools and the leaves turn gold I want you to know that I’m
thinking of You…..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sunday, May 9, 2010

Survey Me !!!

1.Can you flirt ?
__yes? :D

2.Have you kissed anybody before?
__yeah !!! Heyy!! CMoN...

3.Is anyone annoying you nowadays?
__am easy annoyed so buzz off!QUICKKKK!b4 i SNAPPPPPPPP!gRrRrrRrRRrRRrR

4.Do u prefer being single/in a relationship?
__ SINGLE...? hahah..

5.Crushing/Like Anyone ?
__NO ONE!!!

6.Do u like seeing yourself NAKED?
__are you kidding me?hahahahhaa NOTTTTTTTTTT!

7.Who do you miss the most now?
__MUMMY AND DADDY !!

8.Who do u think is the hottest among all your boyfriends / girlfriends ?
__hahahaahhaha U hun!!;p hahahahha dont get angry arr ;p u know i love u more than life! :)

9.How do u break up wit your bf/gf?
__there are reasons behind it.i dont do it for the sake of FUN!and yes LET ALONE!

10.What do u hate most about yourself?
__ HMmmmM ..heheh NottYneSS I Guess!hahahhahahhaha -serious-

11.What is the worst death imaginable?
__car accident.

12.Do u play guys / girls?
__hek?

13.Do u like making out with your bf/gf?
__HELL YEAH BABY YEAHHH *slurppsss*slurpsss* ;p

14.Name one song that best describes one situation u're in.
__ KITARO - MATSURI (Meditation Music) -WORLD!!!-

15.What if a lot of people has a crush on him / her ?
__WHO!!! HIM !!! HAHAHA .. u can take.. its my pleasure... haha


16.What's the sweetest thing he/she have done to u?
__msg that i received for today was this " I LOVE U BABY.... Blah Blah Blah..do i hv to type all in here?? hahah


17.Describe him in 4 Words .
+ LIER !! LIER !! LIER!! LIER!!haha..nuff said-

18.Have u ever been kissed by ur bf/X-bf ?
+ Yeah ..for sure!

19.Do u Love being Hated ?
+ hahahaha hate/hated me all u want i DONT GIVE A DAMN! my life doesnt include U!hahahaha so FUCK OFF!-

Monday, March 15, 2010

Hey !!!!

Ok guys .. i hv made a new xat chat for my fren... it awesome!!! .. hehe... and now im there with my new frens.. im kinda happy with u guys ...

And here wat i need to tell u... If your juss pcing me to ask for powers or something else plz fuck off and leave me alone.If you wanna know more, pc me ill usually answer.And Don't get on my bad side, I don't forgive easily.!!!!!!

Life is too short, so kiss slowly.. love truely.. laugh insanely.. peace!!!






Photobucket

Friday, March 12, 2010

Tired..

Assalamualaikum ,
Aduh!! kepala baby sakit.. *migrain* ... ishh memang tak suka kalau sakit kepala ni...

Tadi bz ckit tolong siap kan barang2 buat my cuzzin untuk hari ahad ni dia akan bertunang.Alhamdulillah .. tunang jugak cuzzin ku tu hahaha... dia pernah ckp..*tak nak* Tak nak* Tak nak* tapi skarang nak* nak* nak* hahahahah...boleh jadi gila kacau dia tadi ..

Ok la nak tolong kawan buat kan dia xat chat... Photobucket

Photobucket

Wednesday, March 10, 2010

Congrate..

Assalamualaikum,
baru nak suruh explain abt the meaning .. dia pun dah kawin hahahaha... tak pe la... baby doa kan dia akan kekal bersama yg tersya .. insya allah..

Jgn ingati aku lagi sebab aku tak kan mengganggu mu lagi .. haha touching oi!!!
Ok la.. semoga dia akan berjaya dlm hidup.Just take care ..


Yang Iklas:
Photobucket

Monday, March 8, 2010

lagu mu untuk ku..

Assalamualaikum,
Maaf beberape hari ni bz with stuff sebab tu tak update blog.

Tersenyum sebab ada org bagi lagu dari Seventeen.. thx ya.. thx for the song.. it really touched me.Ape maksud lagu tu eh hahaha* explain pls* ^_^


Photobucket

Tuesday, March 2, 2010

Salam Buat SIR Zul

Assalamualaikum,
Baby terkejut dapat comment dari Sir Zul.. Baby masih ingat lagi Sir Zul lah org yg selalu nasihat kan baby masa baby tgh sedih last year.. hahaha.. Sir yg membuat baby tersenyum dgn kata2 lucu nye.. Sir Zul baby miss the laughter we had before.. Playing Restaurant City .. Skarang kita sama2 bz kan kan kan.. so baby pun jarang online ym ..

Sir , just leave me a msg so i can reply u back later . Thx for being my frens. keep in touch ya .


Photobucket Photobucket

Friday, February 26, 2010

Slamat Mlm..

Assalamualaikum,
Ape khabar semua.. harap semua sihat ya..

Aduh penat betol melayan kawan2 ku di skolah tadi. Ramai juga yg emo mcm baby.. hahaha...

Hari ni lecturer memberi banyak assignment .. hais .. boleh pecah kepala ku ini. esok tak leh out walaupun saturday nite sebab nak habis kan all my assignment tapi hari ahad baby akan go to my cousin enggagement day.bz bz bz !!! ..

Jam dah menunjukkan 2 am .. mata pun dah mengantok ni. mane di msn kawan2 asyik nudge me... grrrrrrrrrrrrrr... Tak reti bahasa ke.. Im updating my blog dambuss... ops!! hehe kan dah kena.

K la sblom beradu , baby nak layan kawan2 di msn baby jap... Slamat mlm semua or slamat pagi kot.. hehehe..

Bby akan cuba update lagi blog baby esok . insya allah..


Photobucket Photobucket

Wednesday, February 24, 2010

Update update update

Assalamualaikum,
Alhamdulillah dapat jugak baby update blog ini .Sebenarnye kan baby lupa URL nye hehehhee tu yg tak update blog ni.

Ape khabar semua kawan2 .. Harap semua sehat2 ya. Sudah lama jugak baby jauhi chatroom. harap kawan2 chat semua happy2 saje . Ada dgr jugak yg dulu nak jauhi Chatroom alih2 balik jugak ketagih ke chat hehehhee.. jgn marah sape yg terasa hahahaha....Tapi biarlah mereka tu bahagia asal jgn menfitnah org lain dah la.. *hehehe just a reminder la* hahahaha.

Ok la.. baby akan cuba update lagi perjalanan hidup ku yg akan datang... boleh jadi gelak pulak type ayat2 ni hahaha...

Happy chatting to u u and u. hope u take care in chat.. u wont know wat gonna happen later.. it gonna be good or worst.. who knows... hehhee..

assalamualaikum..


Photobucket

Saturday, May 30, 2009

My Acronym Name

BABY ANGEL
BBrilliant
AAttractive
BBusy
YYucky
AAmazing
NNeat
GGenius
EEnjoyable
LLoyal
Get Your Own Name Acronym

Wednesday, May 27, 2009

MU Vs Barcelona !!!!!

Assalamualaikum,
Pada MU Fan.. Booooooooooooooooooooooo!!! woooooooooooooooooooooooo!!!... hahahahhaha... Baby gelak kalau tgk kan ni Fan2 MU... Glory la sgt.. hahahahahah.... tak sangka. Kawan2 baby kebanyakkan MU FAN.. ape lagi la Baby kutuk la dorang mati matian sampai dorang ngaku defeat.. hahahahahahha...

Tu la glory la sgt.. Marching konon ni Red Devil... Glory selalu untuk Angel... Devil become Man Kayu!!! hahahahha.... baby gelak tak leh tahan.. Yg ada permainan blom mula.. woah .. semangat glory2 nye yg lebih.. kan dah di kalah kan oleh Barcelona.. Padan muka fan2 MU.. hahahahaha... wa tak leh angkat gelak!!!!

Hahahahah... sampai yg ada MU FAN msg2 kat inbox baby .. dah ngaku kalah ngan baby, pasal kena kutuk rabak2.. hahahahah.... Yg ada kat YM woah glory2 dia je yg lebih hahahaha tapi bila tgk MU kalah hampa .. hahahahha.. AKU GELAK!!!!!!!..

Tu la MU FAN jgn berlagak sblom perlawanan tu, kan dah kena kutuk .. hahahaha... Glory la sgt.. Red Devil marching la tu.. yes Red Devil marching with head down sebab kena boooooooo!!! wakakakakakaka....
Photobucket

Photobucket

Photobucket Photobucket

Sunday, May 24, 2009

My Day back in Chatroom....

Assalamualaikum,
Hello everyone!!! Everytime I online or sign on I am hoping for good news in my mail.. You know why I love my mail!! I check that as soon as I get on!!! Then I go to my Mafia War game and check out my clams. I usaully count how much I make each day.

After that I usually go and chat! Chatting is so much fun sometimes.I see what people are talking about and see what they like.That leads me to my next daily occurrence! I go and make play my game .. Mafia War!!!! making more money and buying properties in Mafia War games.. Maybe after that, I'll go back to chat to wait for my Health , Energy and Stamina to get back its power or I'll go chat while waiting for that! Usually it's up to me!! Whenever I get mail I read it right away and added frens who wanna add me .Off to the ChatRoom again! I chat, and chat, and chat! But, after a while, it gets BORING.

Well, that's about it. That's my day -- nice and fun and relaxing.Fuhh!!!
.. Really tired right now.. Been up since early 6.00 am... so I'll see you guys tomorrow the same place and i will be back torture u guys some more tomorrow. lol
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Thursday, May 21, 2009

Hari ku .....

Emo Myspace Comments



Assalamualaikum,
Beberapa hari ini Yuna busy ngan link baru Yuna , sampai tak sempat nak update blog Yuna ini.Yuna harap semua kawan2 Yuna sihat2 hendak nye.

Masa berlalu dgn cepat sekali selepas ku tinggalkan chatroom tak lama dulu.Memang kalau nak ingat kan semua tentang cb boleh jadi gelak ada.. sedih ada.. mcm2 ada. Yang bergado di dlm chat, yg mengorat pun ada, yg frust pun ada.. hahaha.. skarang Yuna lak dah tak masok chatroom tu lagi.. dah nak rehat seketika .. memang kata org kita leh cari kawan di chatroom tetapi ingat ya jgn pulak tersalah pilih kawan,boleh jadi perang dunia ke 3 nanti.. haha.. Lama gak Yuna tak masok cb redline .. ape lah yg telah berlaku di cb tu ya..

Kawan-kawan adalah perhiasan yang langka.Mereka membuatku tertawa dan memberiku semangat.Mereka bersedia mendengarkan jika itu ku perlukan."Keindahan persahabatan adalah bahwa kamu tahu kepada siapa kamu dapat mempercayakan rahasia"

~~Kekasih sejati adalah ketika kamu menitikkan air mata,maka dengan kebesaran cintanya ia tetap peduli terhadapmu.Sebuah kekuatan abadi yang ketika kamu tidak
mempedulikannya dan dia masih menunggumu dengan setia.. Ketulusan sejati adalah Saat Sang kekasih mulai mencintai orang lain 'Aku turut berbahagia untukmu‘… ~~

Photobucket

Photobucket

Wednesday, May 20, 2009

Assalamualaikum,
My left eye is having an itch fest....i put a bag of ice over it.. still itching... haizz....

Today was an awesome day..after bathe and sipping on hot beverages .. relaxing and enjoying the beautiful day while listening to some nice music.... fun stuff.. *grins*

Assignment is taking its toll on me.. lol finally !!! ... i hv been complaining .. that i was bored and had nothing to do..and suddenly there is everything and not enough of me.. lol

I mean yesterday ..i was not doing so well emotionally .. i was laying on my bed.. with my face down to the pillow ..thinking how bz i will be next few days.. weeks.. months.. hmmm just wait and see.. gonna be tired tho...

Photobucket

Photobucket

Friday, May 15, 2009

Alahai .. ape la nak jadi...

Assalamualaikum,
Hello semua kawan2 ku yg masih sudi membaca blog baby di cni...kawan2 chat ku semua .. maaf dah lama baby tak masok cb.. rasa rimas kot ada org mengganggu ku hahaha...

Ok Baby di cni sehat2 belaka dreaming.. Baby doakan kawan2 chat baik2 hendak nye ya .. insya allah.. Baby masih ada tetapi hanye menyepikan diri dari chatbox.. maklum la tak nak stress2 lagi kot.. haha.. Hidup mcm gini lebih aman ku rasakan..ada kah dia masih menipu lagi hmm.. hahaha alam waklam missawab..Biar dia dgn dunia dia kot..Tak cukup ke menyeksa diri ku ini..cukup la .. ckit2 dah.. jgn buat dengki kat baby lagi.. Rasa baby mcm dah serik asyik di tipu *bertubi tubi* (ada ke ayat ni) hahahah... lantak la...tak pe skarang baby mungkin kena waspada .. jgn lekas percaya ckp org scary,.. Ye la.. Baby ni lekas sgt memaafkan orgwhistle .. lagipun kata ustaz tak baik mendendam.. maaf kan kesalahan org walau mane terok dia buat pada kita hmm..tetapi ini la jadi hahaha asyik di tipu lagi angry...grrrrr.. weeeeeeeeeeeeeeeeeee....!!!!

** cinta tidak pernah meminta, ia sentiasa memberi..cinta membawa penderitaan tetapi tidak pernah berdendam, tidak pernah membalas dendam..dimana ada cinta di situ ade kehidupan; manakala kebencian membawa kpd kemusnahan..**

Photobucket

Photobucket

Thursday, May 14, 2009

Buat bodoh je la!! boink...!!!

Assalamualaikum,
hello semua pembaca setia blog Yuna....Woah!! beberape hari ni Yuna bz betol la sampai nak update blog pun tak sempat..

Ye la.. bila online je layan email yg banyak dan membalas email balik.Tu yg terlalu bz.. Lagi pun asyik gelak je melayan kawan2... Thx Zul!! kamu selalu membuat Baby tersenyum ngan ayat2 kamu hahahaha,..... thx fren for making me smile with laughter...

Thx to that someone too yg asyik buat kan Baby gelak tak henti2.,.serious boleh pecah perut asyik gelak dari mula chat sampai akhir nak bye2.. wakakakakak... Baby doa kan semoga kamu bahagia bersama sidia ok... Jgn gado2... hahahahahha....

Skarang Yuna kalau online pun layan kawan2 baru yg masih sudi berkawan dan chat ngan Yuna. Masih ada gak org yg sudi berkawan ngan Yuna ... erk!! ayat ku.. hahahaha... jk... Ye la ada org ckp. Yuna ni popular tak kan tak de yg terpikat satu pun .. Yuna jawap la balik pada kawan Yuna tu, Kalau asyik di pergunakan dan asyik di sakiti hati Yuna buat ape nak bercinta kan. hahaha.. Bukan senang nak cari org yg betol2 jujur dan setia pada masa ini. Ntah ehh..hahahaha....

Ok la tak banyak Yuna nak catetkan pada kali ini hanya nak update ape yg telah terjadi pada Yuna baru2 ini. Insya allah Yuna akan update cerita tergempar di lain kali .. hahahah...

Photobucket

Photobucket Photobucket

Sunday, May 10, 2009

Happy Mother's Day Mummy..

Now that it's Mother's Day.I really have to say.Thank you Mum for all you do.In your quiet efficient way.I don't know how I'd cope without you by my side.I know that life would be a very bumpy ride.

As the seasons come and go and Mothering Sunday arrives.It takes this occasion to make me realise.I do not take the time to say I appreciate all you do.So a very Happy Mother's Day, Mum .And lots of love to you.

There are times when only a Mother's love can understand our tears,
Can soothe our disappoints and calm all of our fears.There are times when only a Mother's love can share the joy we feel when something we've dreamed about quite suddenly is real.There are times when only a Mother's faith can help us on life's way
and inspire in us the confidence We need from day to day.

For a Mother's heart and a Mother's faith and a Mother's steadfast love were fashioned by the Angels and sent from God above.

This wish for you Mother is straight from the heart.With more special meaning than words can impart...May your day hold pleasures that your fondest of...And remember each day you're thought of with Love. InLov

Happy Mother's Day!@!!Photobucket


Photobucket

Photobucket

Selamat Hari Ibu..

Orang kata aku lahir dari perut mak..

(bukan org kata...memang betul)



Bila dahaga, yang susukan aku....mak
Bila lapar, yang suapkan aku....mak
Bila keseorangan, yang sentiasa di sampingku.. ..mak
Kata mak, perkataan pertama yang aku sebut....Mak
Bila bangun tidur, aku cari....mak
Bila nangis, orang pertama yang datang ....mak
Bila nak bermanja, aku dekati....mak
Bila nak bergesel, aku duduk sebelah....mak
Bila sedih, yang boleh memujukku hanya....mak
Bila nakal, yang memarahi aku....mak
Bila merajuk, yang memujukku cuma....mak
Bila melakukan kesalahan, yang paling cepat marah....mak
Bila takut, yang tenangkan aku....mak
Bila nak peluk, yang aku suka peluk....mak
Aku selalu teringatkan ....mak
Bila sedih, aku mesti talipon....mak
Bila seronok, orang pertama aku nak beritahu.....mak
Bila bengang.. aku suka luah pada..mak
Bila takut, aku selalu panggil... "mmaaakkkk! "
Bila sakit, orang paling risau adalah....mak
Bila nak exam, orang paling sibuk juga....mak
Bila buat hal, yang marah aku dulu....mak
Bila ada masalah, yang paling risau.... mak
Yang masih peluk dan cium aku sampai hari ni.. mak
Yang selalu masak makanan kegemaranku....mak
kalau balik ke kampung, yang selalu bekalkan ulam & lauk pauk.....mak
Yang selalu simpan dan kemaskan barang-barang aku....mak
Yang selalu berleter kat aku...mak
Yang selalu puji aku....mak
Yang selalu nasihat aku....mak
Bila nak kahwin..Orang pertama aku tunjuk dan rujuk.....mak


Aku ada pasangan hidup sendiri....


Bila seronok, aku cari.......pasanganku
Bila sedih, aku cari......mak


Bila berjaya, aku ceritakan pada....pasanganku
Bila gagal, aku ceritakan pada....mak


Bila bahagia, aku peluk erat....pasanganku
Bila berduka, aku peluk erat....emakku


Bila nak bercuti, aku bawa....pasanganku
Bila sibuk, aku hantar anak ke rumah.....mak


Bila sambut valentine... Aku bagi hadiah pada pasanganku
Bila sambut hari ibu...aku cuma dapat ucapkan "Selamat Hari Ibu"


Selalu.. aku ingat pasanganku

Selalu.. mak ingat kat aku


Bila-bila... aku akan talipon pasanganku
Entah bila... aku nak talipon mak


Selalu....aku belikan hadiah untuk pasanganku
Entah bila... aku nak belikan hadiah untuk emak


Renungkan:

"Kalau kau sudah habis belajar dan berkerja... bolehkah kau kirim wang untuk mak?
mak bukan nak banyak... lima puluh ringgit sebulan pun cukuplah"...
Berderai air mata jika kita mendengarnya........


Tapi kalau mak sudah tiada..........

MAKKKKK...RINDU MAK..... RINDU SANGAT....

Photobucket Photobucket Photobucket


Berapa ramai yang sanggup menyuapkan ibunya....
berapa ramai yang sanggup mencuci muntah ibunya.....
berapa ramai yang sanggup mengantikan lampin ibunya......
berapa ramai yang sanggup membersihkan najis ibunya.......
berapa ramai yang sanggup membuang ulat dan membersihkan luka kudis ibunya....
berapa ramai yang sanggup berhenti kerja untuk menjaga ibunya.....

dan akhir sekali berapa ramai yang sembahyang JENAZAH ibunya......

Seorang anak mendapatkan ibunya yang sedang sibuk menyediakan makan malam di dapur lalu menghulurkan sekeping kertas yang bertulis sesuatu. Si ibu segera mengesatkan tangan di apron menyambut kertas yang dihulurkan oleh si anak lalu membacanya.Kos upah membantu ibu:

1) Tolong pergi kedai : RM4.00
2) Tolong jaga adik : RM4..00
3) Tolong buang sampah : RM1.00
4) Tolong kemas bilik : RM2.00
5) Tolong siram bunga : RM3.00
6) Tolong sapu sampah : RM3.00
Jumlah : RM17.00

Selesai membaca, si ibu tersenyum memandang si anak sambil sesuatu berlegar-legar si mindanya. Si ibu mencapai sebatang pen dan menulis sesuatu di belakang kertas yang sama.

1) Kos mengandungkanmu selama 9 bulan - PERCUMA
2) Kos berjaga malam kerana menjagamu - PERCUMA
3) Kos air mata yang menitis keranamu - PERCUMA
4) Kos kerunsingan kerana bimbangkanmu - PERCUMA
5) Kos menyediakan makan minum, pakaian, dan keperluanmu -PERCUMA
Jumlah Keseluruhan Nilai Kasihku - PERCUMA




Air mata si anak berlinang setelah membaca apa yang dituliskan oleh siibu. Si anak menatap wajah ibu,memeluknya dan berkata,

"Saya Sayangkan Ibu". Kemudian si anak mengambil pen dan menulis "Telah Dibayar" pada mukasurat yang sama ditulisnya.


Photobucket

Photobucket

Wednesday, May 6, 2009

Busy study sambil chat???

Salam buat semua,
Maaf , beberape hari ni Yuna tak update blog Yuna.Yuna study sebab skarang dah exam... Sebelum Yuna terus kan catetan harian Baby ini.. Baby memohon maaf kalau Baby ada buat salah atau mengecilkan hati sesape masa baby chat.*New Chat place* kekeke..

Baby amat gembira dapat bersama kawan2 baru baby,, mereka baik sekali...harap jgn la kawan2 baru baby ni membuat mcm mane yg ****** buat pada baby.. Baby tak nak pening2 kan kepala memikir kan masaalah2 yg telah berlaku pada baby.. Walaupun Baby di fitnah oleh mereka2 itu yg dengki pada baby...baby tak nak membalas tetapi baby harap org2 itu dapat balasan yg setimpal dari Allah swt... Skarang baby gembira ..

Exam pun tak lah baby nak fikirkan masaalah org yg nak dengki kat baby lagi.. makin tenang baby rasa kan..Pada org yg masih nak berkawan ngan baby.. baby tetap terima tetapi skarang baby makin berjaga jaga untuk berkawan pada org yg telah mengkhiati baby.maklum lah takut terkena lagi.Baby doakan semoga kawan2 yg hendak menjatuhkan baby dulu itu jgn lah buat pada org lain.. Tersiksa batin org yg kena fitnah atau kena tipu. Tak baik buat camtu.Nanti terbalik pada diri sendiri.

Ok la baby dah nak tdo... Photobucketngantok !!!! Pada kawan2 baru baby... salam perkenalan.. dan pada kawan2 chat redline baby syanggggggggggggggggg kalian semua.. Insya allah kalau baby rasa nak masok jengok balik ke cb tu... timbul la nanti name Baby Angel Yuna.Kalau tidak kirim kan salam baby pada semua kawan2 chat baby di red line.

Pada Abg sam... abg jaga diri baik2 .. semoga radio abg akan berjaya dan ramai pendgr nye insya allah.Lagi pun baby dah serah kan semua pada abg.. Website yg baby buat kan abg dan radio yg baby telah dapat kan bersama.Baby harap Abg akan dapat DJ2 yg hebat kelak.Sebab DJ Baby Angel mungkin akan mengundur diri buat seketika.. kekeke... k la... Semoga berjaya..


Photobucket

Photobucket Photobucket

Sunday, May 3, 2009

I guess it is a good thing when suddenly .. one starts getting " haters ".I hv never tolerated or provoked[ in any way that i know of ] Anti-Angel.. lol .. And usually.. i get pretty personal with skool frens who email me.. and eventually.. they become more frens and family.But anyway .. i m straying..My point is .. if u dont like me..i am not going to go out of my way to make U like me. i am a pretty easy going person.

I came here to express MYSELF and i think i should be given the right to write about watever i want.If it consist of stupid childish things like .. oohh.. my mom bought corn dogs for me!!!!... i mean .. it takes a lot for some people to get happy.I do hv my moments when i am down. [ And for good reasons ]But most of the time..I am very perky and crazy.I find happiness in the little things.When my mom opens my door late at night just to say goodnight and close the door with angry face when im still online chatting and she walk away even before I get to answer her, hehehehe ..*grin*
I am happy.When my mom makes corny jokes in the car or "kentot" all over the place...
I am happy .. well .. maybe not the second part.lol .. When i go to the store and i see the latest edition or get a cup of starbucks Iced Caramel Macchiato,I AM HAPPY.So guess what..If it makes me happy..I'll write about it.

Different people hv different things in their lives that make them happy.Me..I happen to enjoy the little things.You are suppose to be responsible for your own
happiness.If you are upset about something that happened within your life..things that happened to you, that is of course fine... people are entitled to be unhappy..unsatisfied with things that are going on in their lives.it is their prerogative.But for them to cross the lines and stress about other peoples' business.. not having concern with them in any particular way...something is wrong..but you got time to be dissin me .Hey!!.. Its your life.Do whatchu gotto do.

As you can tell.. lolo I got a bit passionate about things sometimes.So dont mind me just jabbering away about a random person.*goofy grin*.

Tomorrow's topic:"Is it alright to be two-faced? Be all nicey up to the person's face [well.. email in this case] and then diss them on your personal blog?." heheheheheheh..*slap own knee and chuckles* .. lolo .. jk catch ya'll tomorrow. lololo.. Photobucket

Photobucket

Photobucket