BABY ANGEL
BBeautiful
AAngry
BBusy
YYucky
AAppealing
NNormal
GGutsy
EEasy
LLikable
Get Your Own Name Acronym

Friday, February 26, 2010

Slamat Mlm..

Assalamualaikum,
Ape khabar semua.. harap semua sihat ya..

Aduh penat betol melayan kawan2 ku di skolah tadi. Ramai juga yg emo mcm baby.. hahaha...

Hari ni lecturer memberi banyak assignment .. hais .. boleh pecah kepala ku ini. esok tak leh out walaupun saturday nite sebab nak habis kan all my assignment tapi hari ahad baby akan go to my cousin enggagement day.bz bz bz !!! ..

Jam dah menunjukkan 2 am .. mata pun dah mengantok ni. mane di msn kawan2 asyik nudge me... grrrrrrrrrrrrrr... Tak reti bahasa ke.. Im updating my blog dambuss... ops!! hehe kan dah kena.

K la sblom beradu , baby nak layan kawan2 di msn baby jap... Slamat mlm semua or slamat pagi kot.. hehehe..

Bby akan cuba update lagi blog baby esok . insya allah..


Photobucket Photobucket

2 comments:

  1. remember me , zul???
    miss u lah baby, lama x contact
    how r u?

    ReplyDelete
  2. Hey Sir Zul!! Baby miss u so much... Baby doing fine thanks for asking .. u know still bz with study .. so hows life on ur side Sir . hope everythings fine. Hows ur student? still playing Restaurant City hahaha

    ReplyDelete