BABY ANGEL
BBeautiful
AAngry
BBusy
YYucky
AAppealing
NNormal
GGutsy
EEasy
LLikable
Get Your Own Name Acronym

Wednesday, May 6, 2009

Busy study sambil chat???

Salam buat semua,
Maaf , beberape hari ni Yuna tak update blog Yuna.Yuna study sebab skarang dah exam... Sebelum Yuna terus kan catetan harian Baby ini.. Baby memohon maaf kalau Baby ada buat salah atau mengecilkan hati sesape masa baby chat.*New Chat place* kekeke..

Baby amat gembira dapat bersama kawan2 baru baby,, mereka baik sekali...harap jgn la kawan2 baru baby ni membuat mcm mane yg ****** buat pada baby.. Baby tak nak pening2 kan kepala memikir kan masaalah2 yg telah berlaku pada baby.. Walaupun Baby di fitnah oleh mereka2 itu yg dengki pada baby...baby tak nak membalas tetapi baby harap org2 itu dapat balasan yg setimpal dari Allah swt... Skarang baby gembira ..

Exam pun tak lah baby nak fikirkan masaalah org yg nak dengki kat baby lagi.. makin tenang baby rasa kan..Pada org yg masih nak berkawan ngan baby.. baby tetap terima tetapi skarang baby makin berjaga jaga untuk berkawan pada org yg telah mengkhiati baby.maklum lah takut terkena lagi.Baby doakan semoga kawan2 yg hendak menjatuhkan baby dulu itu jgn lah buat pada org lain.. Tersiksa batin org yg kena fitnah atau kena tipu. Tak baik buat camtu.Nanti terbalik pada diri sendiri.

Ok la baby dah nak tdo... Photobucketngantok !!!! Pada kawan2 baru baby... salam perkenalan.. dan pada kawan2 chat redline baby syanggggggggggggggggg kalian semua.. Insya allah kalau baby rasa nak masok jengok balik ke cb tu... timbul la nanti name Baby Angel Yuna.Kalau tidak kirim kan salam baby pada semua kawan2 chat baby di red line.

Pada Abg sam... abg jaga diri baik2 .. semoga radio abg akan berjaya dan ramai pendgr nye insya allah.Lagi pun baby dah serah kan semua pada abg.. Website yg baby buat kan abg dan radio yg baby telah dapat kan bersama.Baby harap Abg akan dapat DJ2 yg hebat kelak.Sebab DJ Baby Angel mungkin akan mengundur diri buat seketika.. kekeke... k la... Semoga berjaya..


Photobucket

Photobucket Photobucket

9 comments:

  1. kwn2 bru tue termasuk zul skx la kan??..hehe..if u hapy , of course im happy 2..hehe..gud luck 4 ur xam my baby, study smart..walaupun da bnyk kali wish sbnrnya..hehe

    ReplyDelete
  2. yup2 Zul.. include u my new fwens... hehehehehe....

    ReplyDelete
  3. hye baby.. im working at JB now.. Hehe

    ReplyDelete
  4. Hey!!!! Ero!!!! where hv u been ... miss u my fren... so u working now uh!! haha... congrate then.. all the best ...

    ReplyDelete
  5. Kalo nak dtg JB,inform la.. Kot2 leh jumpa. Haha..

    ReplyDelete
  6. hahaha.. insya allah... so skarang Ero tgl kan JB ke ni?

    ReplyDelete
  7. Yup. for 2 months only. I'm handling project here. After dat hav to move on to KL back. Channel tv singapore best2 gak ek..

    ReplyDelete
  8. HYE BABY HUHUHU rindu baby ney pian ngat lg dak hehe waktu baby baca coment ni mesti baby terkejut sudah lame kita x bersembang kn tingat baby tu yg buka blog baby tingat mase chat sonok best2 je kt red line dulu,abg dh blik dr overseas tu yg bleh on9 blik jenguk2 kwn2 lame hehe sblum ni bz...hmm rindu baby kadang2 ade gak kontact baby tp baby dh xpakai nom tu kot hmm rindu sangat2 nk chat dgn baby..best leh baca ruangan luahan ati baby ni hehehe..k lah just nk ucap good luck n miss u always harap kite dpt bersembang chat kembali..huhu..da mase kontac la kite ye ni nom kite 0174962843 hmm harap dpt berhubung kembali..baby dontt wory be happy go lucky k kite akn slalu jenguk2 blog baby ngat2 la kite slalu ye..assalamualaikum..salam kerinduan dr sahabat lame DJpian...

    ReplyDelete
  9. DJ Pian miss u !!!! maaf lambat reply sebab baby baru dapat balik URL blog baby ni.. miss u too DJPian.. harap kita dapat chat di ym.. kerinduan melanda diri ku hahahahahahha jk..

    ReplyDelete