BABY ANGEL
BBeautiful
AAngry
BBusy
YYucky
AAppealing
NNormal
GGutsy
EEasy
LLikable
Get Your Own Name Acronym

Wednesday, May 27, 2009

MU Vs Barcelona !!!!!

Assalamualaikum,
Pada MU Fan.. Booooooooooooooooooooooo!!! woooooooooooooooooooooooo!!!... hahahahhaha... Baby gelak kalau tgk kan ni Fan2 MU... Glory la sgt.. hahahahahah.... tak sangka. Kawan2 baby kebanyakkan MU FAN.. ape lagi la Baby kutuk la dorang mati matian sampai dorang ngaku defeat.. hahahahahahha...

Tu la glory la sgt.. Marching konon ni Red Devil... Glory selalu untuk Angel... Devil become Man Kayu!!! hahahahha.... baby gelak tak leh tahan.. Yg ada permainan blom mula.. woah .. semangat glory2 nye yg lebih.. kan dah di kalah kan oleh Barcelona.. Padan muka fan2 MU.. hahahahaha... wa tak leh angkat gelak!!!!

Hahahahah... sampai yg ada MU FAN msg2 kat inbox baby .. dah ngaku kalah ngan baby, pasal kena kutuk rabak2.. hahahahah.... Yg ada kat YM woah glory2 dia je yg lebih hahahaha tapi bila tgk MU kalah hampa .. hahahahha.. AKU GELAK!!!!!!!..

Tu la MU FAN jgn berlagak sblom perlawanan tu, kan dah kena kutuk .. hahahaha... Glory la sgt.. Red Devil marching la tu.. yes Red Devil marching with head down sebab kena boooooooo!!! wakakakakakaka....
Photobucket

Photobucket

Photobucket Photobucket

No comments:

Post a Comment