BABY ANGEL
BBeautiful
AAngry
BBusy
YYucky
AAppealing
NNormal
GGutsy
EEasy
LLikable
Get Your Own Name Acronym

Friday, May 15, 2009

Alahai .. ape la nak jadi...

Assalamualaikum,
Hello semua kawan2 ku yg masih sudi membaca blog baby di cni...kawan2 chat ku semua .. maaf dah lama baby tak masok cb.. rasa rimas kot ada org mengganggu ku hahaha...

Ok Baby di cni sehat2 belaka dreaming.. Baby doakan kawan2 chat baik2 hendak nye ya .. insya allah.. Baby masih ada tetapi hanye menyepikan diri dari chatbox.. maklum la tak nak stress2 lagi kot.. haha.. Hidup mcm gini lebih aman ku rasakan..ada kah dia masih menipu lagi hmm.. hahaha alam waklam missawab..Biar dia dgn dunia dia kot..Tak cukup ke menyeksa diri ku ini..cukup la .. ckit2 dah.. jgn buat dengki kat baby lagi.. Rasa baby mcm dah serik asyik di tipu *bertubi tubi* (ada ke ayat ni) hahahah... lantak la...tak pe skarang baby mungkin kena waspada .. jgn lekas percaya ckp org scary,.. Ye la.. Baby ni lekas sgt memaafkan orgwhistle .. lagipun kata ustaz tak baik mendendam.. maaf kan kesalahan org walau mane terok dia buat pada kita hmm..tetapi ini la jadi hahaha asyik di tipu lagi angry...grrrrr.. weeeeeeeeeeeeeeeeeee....!!!!

** cinta tidak pernah meminta, ia sentiasa memberi..cinta membawa penderitaan tetapi tidak pernah berdendam, tidak pernah membalas dendam..dimana ada cinta di situ ade kehidupan; manakala kebencian membawa kpd kemusnahan..**

Photobucket

Photobucket

No comments:

Post a Comment