BABY ANGEL
BBeautiful
AAngry
BBusy
YYucky
AAppealing
NNormal
GGutsy
EEasy
LLikable
Get Your Own Name Acronym

Thursday, May 14, 2009

Buat bodoh je la!! boink...!!!

Assalamualaikum,
hello semua pembaca setia blog Yuna....Woah!! beberape hari ni Yuna bz betol la sampai nak update blog pun tak sempat..

Ye la.. bila online je layan email yg banyak dan membalas email balik.Tu yg terlalu bz.. Lagi pun asyik gelak je melayan kawan2... Thx Zul!! kamu selalu membuat Baby tersenyum ngan ayat2 kamu hahahaha,..... thx fren for making me smile with laughter...

Thx to that someone too yg asyik buat kan Baby gelak tak henti2.,.serious boleh pecah perut asyik gelak dari mula chat sampai akhir nak bye2.. wakakakakak... Baby doa kan semoga kamu bahagia bersama sidia ok... Jgn gado2... hahahahahha....

Skarang Yuna kalau online pun layan kawan2 baru yg masih sudi berkawan dan chat ngan Yuna. Masih ada gak org yg sudi berkawan ngan Yuna ... erk!! ayat ku.. hahahaha... jk... Ye la ada org ckp. Yuna ni popular tak kan tak de yg terpikat satu pun .. Yuna jawap la balik pada kawan Yuna tu, Kalau asyik di pergunakan dan asyik di sakiti hati Yuna buat ape nak bercinta kan. hahaha.. Bukan senang nak cari org yg betol2 jujur dan setia pada masa ini. Ntah ehh..hahahaha....

Ok la tak banyak Yuna nak catetkan pada kali ini hanya nak update ape yg telah terjadi pada Yuna baru2 ini. Insya allah Yuna akan update cerita tergempar di lain kali .. hahahah...

Photobucket

Photobucket Photobucket

5 comments:

  1. Helo amelia.. Rupenye singaporean mmg ckp bahasa melayu ek? haha

    ReplyDelete
  2. Eh silap. bahasa melayu baku. Huhu.. Perasan mase tgk channel singapore.

    ReplyDelete
  3. hahaha.. kalau di tv memang la kena ckp dlm bahasa melayu baku... sebab ada script untuk mereka menghafal... cuba ckp ngan dorang di luar.. dorang akan ckp bahasa Singlish pada Ero nanti hahahah....

    ReplyDelete
  4. ur welcome baby..baby senyum bru ah comel...hehe..

    ReplyDelete
  5. thx Zul yg selalu buat baby smile hahaha.. thx.. Peace!!!

    ReplyDelete